Ryan Gosling és Eva Mendes két kislány szülei: így változtatta meg a színész életét az apaság

Ryan Gosling csak ritka alkalmakkor nyilatkozik a családjáról.

gosling-és-mendes-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ryan Gosling és Eva Mendes 2011-ben, a Túl a fenyvesen című film forgatásán szerettek egymásba, azóta elválaszthatatlanok. Ők Hollywood egyik legtitokzatosabb párosa, ugyanis a vörös szőnyegen a 2012-es Torontói Filmfesztiválon és a közös filmjük 2013-as, tavaszi premierjén jelentek meg együtt, ez a sztárvilágban elég ritka jelenségnek számít. Azóta is csak paparazzofotók készültek róluk.

Két kislányt nevelnek, Esmeralda 2014-ben, Amada 2016-ban látta meg a napvilágot. Bár sokan szívesen és rendszeresen nyilatkoznak a magánéletükről, emellett a gyerekeiket sűrűn megmutatják rajongóiknak a közösségi oldalukon, Goslingra és Mendesre egyáltalán nem ez az attitűd a jellemző, éppen ezért is volt meglepő, hogy a sármos színész a GQ magazin brit kiadásának elárult pár részletet a magánéletükről.

Ryan Gosling csak ritkán mesél a családi életéről

A 41 éves sztárt azért kérték fel a beszélgetésre, mert az egyik népszerű luxusóramárka, a TAG Hauer nagykövete lett. Az interjúban többféle dologról mesélt, például a gyerekkoráról, a karrierjéről, a filmekről, de a magánélete is szóba került. Mint kiderült, a kislányai elég nagy szerepet játszanak abban, hogy manapság másképp tekint az idő múlására. Az apaság ezen a téren nagyon megváltoztatta őt.

Utoljára 2013-ban álltak együtt a vörös szőnyegre.
Utoljára 2013-ban álltak együtt a vörös szőnyegre.
Fotó: Profimedia

- Általánosságban az időn most elég sokat gondolkodom. A gyerekeim olyan gyorsan nőnek fel, hogy muszáj úgy tekintenem az órámra, ahogy ezelőtt még sosem tettem - magyarázta.

A pandémia kitörése óta Eva Mendeszel még több időt töltenek azzal, hogy szórakoztassák a lányaikat. Amikor 2020-ban megjelent a koronavírus, és mindenkit arra kértek, hogy maradjanak otthon, akkor ez komoly érvágást jelentett a számukra.

- A gyerekeink nehéz korban voltak, mert nem láthattak más gyermekeket, és nem kommunikálhattak az emberekkel, ennek ellenére Evával mindent megtettünk. Többet színészkedtünk a karanténban, mint a filmjeinkben - viccelődött.

GettyImages-1063522062
Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

Édesanyja, Donna sokat segített nekik, a lányok otthoni taníttatásában aktívan részt vett. Az asszony a való életben is tanárnőként dolgozik.

Az interjúban szóba került, hogy látták-e már a kislányok bármelyik filmjét, de Gosling szerint még túl kicsik ahhoz, hogy az ő alkotásait nézzék, talán a Kaliforniai álom az egyetlen, amit engedne nekik, de nem sietteti a dolgokat. Egyelőre még nem is igazán fogták fel, hogy színészként keresi a kenyerét, például amikor 2018-ban kijött Az első ember című alkotása, amelyben Neil Armstrongot játszotta, a gyerekek azt hitték, hogy Gosling tényleg járt a Holdon.

Sztárok, akik a forgatáson szerettek egymásba

Nem csak Ryan Gosling és Eva Mendes az egyetlen olyan sztárpár, akiket a forgatás hozott össze.

Ezt is szeretjük