Friss fotókon Ryan Gosling és Eva Mendes lányai: Esmeralda és Amada már ilyen nagyok

Ryan Gosling és Eva Mendes lányai jó nagyot nőttek.

ryan-gosling-eva-mendes-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ryan Gosling és Eva Mendes a 2012-ben megjelent Túl a fenyvesen című film forgatásán szerettek egymásba, a sztárpár azóta is elválaszthatatlan.

Nem azon hírességek közé tartoznak, akik rendszeresen együtt pózolnak a vörös szőnyegen és a magazinok címlapjain. Visszavonultan élnek a nyilvánosságtól, ettől függetlenül olykor a paparazzók megörökítik őket az utcán, március 22-én Londonban kapták le őket, miközben kislányaikkal sétáltak.

Ryan Gosling és Eva Mendes lányai

Az alábbi felvételen a sármos színész látható idősebbik gyermekével, Esmeraldával, aki 2014 szeptemberében látta meg a napvilágot. A tündéri kislány idén ősszel ünnepelheti a nyolcadik születésnapját.

Eva Mendest a család legkisebb tagjával, Amadával kapták le, aki 2016 áprilisában született, így hamarosan őt ünnepelhetik majd. A gyerkőc már hat gyertyaszálat fújhat el a tortáján. 

Gosling és Mendes 2011 óta elválaszthatatlanok, azonban a nyilvános interjúikban nem sokat árulnak el a kapcsolatukról vagy a családjukról. A színésznő 2020-ban Instagramján fejtette ki, miért döntött a csend mellett, amikor az életükről faggatják.

- Nem beszélek Ryanről és arról a sok csodás dologról, amit édesapaként művel, ezeket a dolgokat megtartom magamnak. Úgy érzem, az a legjobb, ha csak azt fedem fel magamról, ami még kényelmes nekem, de ebben nem vonom be túlságosan őt, sem a gyerekeimet. Nem arról van szó, hogy barlangban élek, vagy fura vagyok, szimplán csak privát akarok maradni a nyilvános térben. Ennek egyáltalán van értelme? Hát remélem, mert ez az őszinte válaszom - fogalmazta.

Az US Weeklynek egy közeli forrás árulta el a párosról, hogy nincsenek dadusaik, elég gyakorlatias szülők. A cikkből az is kiderült, hogy Gosling imád főzni és sütni, szívesen lepi meg a szeretteit különféle finomságokkal.

Kate Hudson lánya, Rani

Képes összeállításunkban megnézheted, Kate Hudson milyen imádni való fotókat posztolt az elmúlt időszakban kislányáról, Raniről, aki Goldie Hawn imádott unokája.

Ezt is szeretjük