Goldie Hawn unokája már kész kis hölgy: a 3 éves Rani mosolyától te is elolvadsz

Kate Hudson kislánya nő, mint a gomba.

Kate Hudson lánya 2022-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn lánya, Kate Hudson három gyermeknek adott életet: Ryder fia 2004 januárjában született, az ő édesapja Chris Robinson, a színésznő volt férje, a Muse zenekar énekesét, Matt Bellamyt 2011 júliusában szintén egy kisfiúval ajándékozta meg, aki a Bingham nevet kapta, jelenlegi partnerével, Danny Fujikawa zenésszel egy kislányt vállaltak, Rani 2018 októberében jött a világra.

A kis Rani nő, mint a gomba

Hudson mindkét exével együtt neveli a fiúkat, egyikőjükkel sem ápol rossz viszonyt, ami a gyerekek szempontjából mindenképp hatalmas pozitívum. A színésznő sokáig fiús anyuka volt, ám 2018-ban, amikor Raninak életet adott, először tapasztalhatta meg, milyen érzés egy kislánnyal az élet. Instagram-posztjaiból érződik, hogy imádja ezt a szerepet, Raniról folyamatosan tölt fel friss fotókat, így a rajongók is szemtanúi lehetnek a fejlődésének.

Legfrissebb fotóján már kész kis hölgy, Ranin egy csinos, piros-fehér kockás ruha volt, nem mellesleg a haját színes műfonatokkal fonták össze. A rajongók imádták a képet, megoszlanak arról a vélemények, hogy Rani kire hasonlít, valaki Hudsont látja benne inkább, mások szerint viszont az apjára ütött, ám abban egyetértenek, hogy egy nagyon aranyos, szép és életvidám kislány.

Képes összeállításunkban megnézheted, Kate Hudson milyen imádni való fotókat posztolt az elmúlt időszakban kislányáról, Raniről.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük