Goldie Hawn unokája már kész kis hölgy: a 3 éves Rani mosolyától te is elolvadsz
Kate Hudson kislánya nő, mint a gomba.

goldie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn lánya, Kate Hudson három gyermeknek adott életet: Ryder fia 2004 januárjában született, az ő édesapja Chris Robinson, a színésznő volt férje, a Muse zenekar énekesét, Matt Bellamyt 2011 júliusában szintén egy kisfiúval ajándékozta meg, aki a Bingham nevet kapta, jelenlegi partnerével, Danny Fujikawa zenésszel egy kislányt vállaltak, Rani 2018 októberében jött a világra.

A kis Rani nő, mint a gomba

Hudson mindkét exével együtt neveli a fiúkat, egyikőjükkel sem ápol rossz viszonyt, ami a gyerekek szempontjából mindenképp hatalmas pozitívum. A színésznő sokáig fiús anyuka volt, ám 2018-ban, amikor Raninak életet adott, először tapasztalhatta meg, milyen érzés egy kislánnyal az élet. Instagram-posztjaiból érződik, hogy imádja ezt a szerepet, Raniról folyamatosan tölt fel friss fotókat, így a rajongók is szemtanúi lehetnek a fejlődésének.

Legfrissebb fotóján már kész kis hölgy, Ranin egy csinos, piros-fehér kockás ruha volt, nem mellesleg a haját színes műfonatokkal fonták össze. A rajongók imádták a képet, megoszlanak arról a vélemények, hogy Rani kire hasonlít, valaki Hudsont látja benne inkább, mások szerint viszont az apjára ütött, ám abban egyetértenek, hogy egy nagyon aranyos, szép és életvidám kislány.

Képes összeállításunkban megnézheted, Kate Hudson milyen imádni való fotókat posztolt az elmúlt időszakban kislányáról, Raniről.

Ezt is szeretjük