Jason Momoa kamaszlánya bájos teremtés: Lola kenyérre keni az édesapját
Képeken Jason Momoa egy szem kislánya.

jason-momoa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Jason Momoa karrierje a ’90-es évek végén a Baywatch-ban kezdődött, a nagyközönség nem vízimentőként zárta a szívébe. A Trónok harca Khal Drogójaként robbant be a köztudatba 2011-ben, hogy kisvártatva az álomgyár legfelkapottabb akcióhősei közt találja magát.

Jason Momoa kamaszlánya

Az Aquaman sztárjának zord külseje érző szívet takar, rendkívül családcentrikus ember. 2017-ben vette el modell-színésznő feleségét, Lisa Bonettet, akit még gyerekként a tévé képernyőjén keresztül szúrt ki. A boldogító igent már szülőkként mondták ki: lányuk, Lola 2007-ben, kisfiuk, Nakoa-Wolf pedig 2008 decemberében jött a világra. A színész nagyon tudatos, ha gyereknevelésről van szó. Feleségével az a fő szempontjuk, hogy csemetéik a lehető legnormálisabb körülmények között, nőjenek fel, ezért igyekeznek távol tartani őket Hollywoodtól. Sőt, Momoa kategorikusan kijelentette, nem örülne, ha lánya vagy fia a nyomdokaiba lépne.

- Én kemény vagyok, a helyén tudom kezelni azokat, amik ezzel a szakmával együtt járnak, de ezektől megkímélném a szeretteimet. Nehéz, mert imádom a kreatív dolgokat, odavagyok a történetmesélésért, a színházért, a rendezésért, de annyi más dolog van az életben – ecsetelte az Entertainment Tonight interjújában 2021 augusztusában.

Lányos apuka lévén óhatatlanul megkapja a kérdést, hogyan fogja kezelni, ha egy szem kislányához megérkeznek az első udvarlók. A színész a téma hallatán mindig összerezzen, Kelly Clarkson műsorában kifejtette, legszívesebben elküldené apácának a 13 esztendős Lolát. 

Nem csoda, hogy Jason Momoa már előre fél, mikor kopogtatnak a fiúk a család ajtaján, hiszen lánya igazán bájos teremtés. Képes összeállításunkban erről te is meggyőződhetsz.

Ezt is szeretjük