Ő Dwayne Johnson legidősebb lánya: a 20 éves Simone apja nyomdokaiba lépett
Dwayne Johnson lánya igazi sportember.

dwayne-johnson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dwayne Johnson összesen három lány büszke édesapja: előző házasságából született egy lánya, Simone idén augusztusban lett húszéves, felesége, Lauren Hashian két gyerkőccel ajándékozta meg, Jasmine 2015-ben, Tiana 2018-ban látta meg a napvilágot. Legidősebb gyermeke még 2020-ban jelentette be, hogy pankrátor lesz belőle.

Dwayne Johnson lánya, Simone

A színész nagyapja, Peter Maivia és édesapja, Rocky Johnson is profi pankrátorok voltak, sőt, Dwayne 1996-tól birkózott, ám 2004-ben otthagyta a WWE-t, hogy a színészi karrierjére koncentráljon. Lánya 2020-ban szerződött a céghez, egyelőre még várat magára a debütálása, derült ki a Talk Sport cikkéből, ráadásul a térdével már három alkalommal meg kellett műteni, ez is lassítja a folyamatokat, de az edzésein készült videók lenyűgözték a szakértőket, így valószínűleg a jövőben még sokat hallhatnak róla a pankrátorért rajongók. Simone-t apja mindenben támogatja.

- Az egész családom mindig is támogatott engem mindenben, ezért pedig nagyon hálás vagyok nekik. Apám minden lépésemet figyelemmel kíséri, imádok vele időt tölteni. Nemcsak az edzés jó vele, hanem az is, ha valamelyik közös hobbinkat űzzük együtt - idézett egy interjújából az UPI oldal.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Dwayne Johnson legidősebb lánya, Simone.

Ezt is szeretjük