A Vissza a jövőbe! Dokija és Martyja 36 év alatt így megváltoztak: fotókon a filmes duók újraegyesülései
Nem Michael J. Fox és Christopher Lloyd az egyetlen, akik jó viszonyt ápolnak a kasszasikereik után.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos olyan film és sorozat született az elmúlt évtizedekben, amelynek a két főszereplője között olyan jó volt az összhang, hogy a rajongók szemében szinte egy emberré forrnak össze. Erre kiváló példa az 1985-ben bemutatott Vissza a jövőbe! című alkotás két főszereplője, Michael J. Fox és Christopher Lloyd.

Filmes duók újraegyesülései

A trilógia Marty McFly-a és Dokija a mai napig jó viszonyt ápolnak egymással, a két színész az Awesome Conon jelentek meg együtt, amit idén Washingtonban szerveztek meg augusztus 20. és 22. között. Érdekesség, hogy sosem számítottak arra, hogy a film ekkora nagy siker lesz, derült ki Christopher Lloyd interjújából, amit a Loopernek adott. Mind a ketten örömmel találkoznak a rajongókkal, ráadásul ezekkel az alkotásokkal nemcsak hírnevet, hanem örökre szóló barátságot is nyertek. Kollégáját szeretetteljes és csodálatos embernek írta le.

- Mindig izgatottá válunk, ha találkozhatunk. (...) Michaelnek megvan a saját perspektívája magáról, jó humorérzékkel és életörömmel áll hozzá mindenhez. Imádja azt, aki, és ezt szereti is megmutatni. 

Képes összeállításunkban megnézheted a legnépszerűbb filmes párosok újraegyesüléseit.

Ezt is szeretjük