Emlékszel a Macska-jaj szőke színésznőjére? Friss fotón az 51 éves Branka Katic
Cikkünkben megnézheted, mennyit változtak a Macska-jaj szereplői 23 év alatt.

macskajaj-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Macska-jaj című filmet 1998-ban mutatták be, a francia-német-jugoszláv-szerb produkció annyira elnyerte akkoriban a kritikusok tetszését, hogy három díjat is kapott érte Emir Kusturica rendező a Velencei Filmfesztiválon.

Így megváltoztak a Macska-jaj szereplői

A vígjáték jól ábrázolja, milyen volt a '90-es években az élet a szerb és bolgár határnál, hazánkban is sokan imádják a mai napig a filmet, egyes poénok mára szállóigévé váltak. A női főszerepet, Idát Branka Katic szerb színésznő kapta meg.

A színésznő csupán 14 éves volt, amikor elkezdte a karrierjét, színházban, majd filmekben és sorozatokban játszott. Napjainkban is foglalkoztatott színésznő, azonban a családja az első a számára, így az elmúlt években több szerepet is visszautasított. Férjével, Julian Farinóval Anglia fővárosában, Londonban élnek, két fiuk van, Louis és Joe. Júliusban visszatért Belgrádba, ugyanis egy új filmet forgat a szerb városban, ahol a Kurir magazin készített vele egy gyors interjút.

- Idősebb fiam, Louis most önként jelentkezett Kosta Djordjevic filmjébe, ami a Sajnálom címet kapta, augusztusban forgatjuk majd. Joe-nak még két éve van vissza a középiskolából, de szereti Belgrádot, és augusztusban visszatér ide velem. Azt hiszem, már azt a korszakot élem, hogy a fiaim felnőttek, és már nincs szükségük az anyukájukra úgy, mint régen. Az itt lévő lehetőségek egyszerre érdekesek és izgalmasak, ezért úgy gondolom, újra a karrieremnek szentelhetem az időmet, hiszen sokáig a gyerekeim voltak az elsők - magyarázta.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Macska-jaj imádott színészei.

Ezt is szeretjük