Keanu Reeves tényleg a legkedvesebb sztár: így vigasztalta utastársait egy kényszerleszálláskor

Keanu Reeves többször is bebizonyította már, hogy egy földre szállt angyal.

keanu-reeves
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywood csillagai közül jó páran bebizonyították már, hogy nem minden hírességnek vannak sztárallűrjei. Közülük a legékesebb példa Keanu Reeves, aki méltán kapta meg az álomgyár legkedvesebb színésze címet.

Keanu Reeves jó cselekedetei

Az a történet is jól példázza, milyen rendes ember, ami 2019 márciusában esett meg vele. Reeves ahelyett, hogy magángéppel utazott volna San Fransiscóból Kaliforniába, egy teljesen hétköznapi, kereskedelmi járattal tette meg a távot. Ám a repülőnek váratlanul kényszerleszállást kellett végrehajtania az úti cél előtt, így a színész utastársaival órákra Bakersfieldben ragadt. Természetesen sokan megrémültek, míg mások idegesek lettek a késés miatt.

Reeves elhatározta, hogy kellemes élményt varázsol a kényelmetlen helyzetből. A landolás után elkezdte különböző módokon felvidítani az ideges tömeget. Az esetről egy Brian Rea nevű nő számolt be az Instagram-oldalán, aki szintén a gépen ült. Még egy videót is közzétett a sztárról, a felvételen éppen úgy csitította utastársait, hogy érdekességeket olvasott fel a településről.

"Egy gépen ültem Keanu Reevesszel… Annyira kedves volt, képeket csinált velünk, biztatta a légiutas-kísérőket, és mesélt nekünk a készülő filmjeiről” - olvasható a bejegyzésben.

Nem ez volt az első - és valószínűleg nem is az utolsó - alkalom, hogy Keanu Reeves bebizonyította, milyen rendes ember. Képes összeállításunkban még több jó cselekedetéről olvashatsz.

Ezt is szeretjük