Tom Hanks tettétől neked is könnybe lábad a szemed: világsztárok, akik a legkedvesebbek rajongóikkal
Ők a legközvetlenebb hírességek Hollywoodban.

tom-hanks
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétköznapi emberek számára a világsztárok szinte elérhetetlennek tűnnek. Ahogy ott állnak a vörös szőnyegen a kamerák kereszttüzében, hajlamosak vagyunk úgy gondolni rájuk, mintha nem is halandók lennének. Pedig ugyanolyanok, mint mi, sőt néhányan közülük az átlagnál is közvetlenebbek és kedvesebbek.

Ők a legkedvesebb sztárok

Tom Hanks is ékes bizonyítéka annak, hogy nem minden híres embernek vannak allűrjei. Több történetet is megosztottak rajongói az interneten arról, hogy milyen kedves volt velük találkozásukkor. Ezek közül az egyik legemlékezetesebb 2016-ban történt. A 64 éves színész gyanútlanul kocogni indult a Central Parkban, amikor egy esküvői fotózás keresztezte az útját. Ám ahelyett, hogy rejtőzködve tovább folytatta volna a napi edzést, úgy döntött, ő maga is beáll a násznép közé.

Az ifjú pár majd kibújt a bőréből, amikor arra lettek figyelmesek, hogy a filmcsillag is ott pózol mellettük. Hanks még arra is vette a fáradságot, hogy kiposztolja az elkészült fotót az Instagram-oldalára, ezen a felületen is átadva jókívánságait a menyasszonynak és vőlegénynek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx.

Tom Hanks (@tomhanks) által megosztott bejegyzés,

Nem ő az egyetlen, aki hihetetlenül kedves sztár hírében áll, képes összeállításunkban mutatjuk, hogy a rajongók szerint kik a legnemesebb lelkek Hollywoodban.

Ezt is szeretjük