Tom Hanks tettétől neked is könnybe lábad a szemed: világsztárok, akik a legkedvesebbek rajongóikkal

Ők a legközvetlenebb hírességek Hollywoodban.

tom-hanks

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hétköznapi emberek számára a világsztárok szinte elérhetetlennek tűnnek. Ahogy ott állnak a vörös szőnyegen a kamerák kereszttüzében, hajlamosak vagyunk úgy gondolni rájuk, mintha nem is halandók lennének. Pedig ugyanolyanok, mint mi, sőt néhányan közülük az átlagnál is közvetlenebbek és kedvesebbek.

Ők a legkedvesebb sztárok

Tom Hanks is ékes bizonyítéka annak, hogy nem minden híres embernek vannak allűrjei. Több történetet is megosztottak rajongói az interneten arról, hogy milyen kedves volt velük találkozásukkor. Ezek közül az egyik legemlékezetesebb 2016-ban történt. A 64 éves színész gyanútlanul kocogni indult a Central Parkban, amikor egy esküvői fotózás keresztezte az útját. Ám ahelyett, hogy rejtőzködve tovább folytatta volna a napi edzést, úgy döntött, ő maga is beáll a násznép közé.

Az ifjú pár majd kibújt a bőréből, amikor arra lettek figyelmesek, hogy a filmcsillag is ott pózol mellettük. Hanks még arra is vette a fáradságot, hogy kiposztolja az elkészült fotót az Instagram-oldalára, ezen a felületen is átadva jókívánságait a menyasszonynak és vőlegénynek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx.

Tom Hanks (@tomhanks) által megosztott bejegyzés,

Nem ő az egyetlen, aki hihetetlenül kedves sztár hírében áll, képes összeállításunkban mutatjuk, hogy a rajongók szerint kik a legnemesebb lelkek Hollywoodban.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük