Halle Berry hajléktalanszállón élt, mielőtt befutott - Képeken Hollywood csillagai, akik kitörtek a mélyszegénységből
Nehéz elképzelni, de ezek a hírességek nem születtek gazdagnak, keményen megdolgoztak a vagyonukért.

halle-berry-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sikert, a vagyont és a csillogást nem adják ingyen, de a kemény munka sok esetben kifizetődő. Vannak olyan hollywoodi sztárok, akik mélyszegénységből törtek a csúcsra, ezzel bebizonyították, hogy nincs lehetetlen, és ha hiszünk önmagunkban, valóra válthatjuk a legmerészebb álmainkat is.

Halle Berry hajléktalan volt

Halle Berrynek sem volt könnyű megvetnie a lábát a szórakoztatóiparban. Mielőtt örökre beírta volna magát a filmtörténelembe, mint a világ első afroamerikai színésznője, aki elnyerte az Oscar-díjat, neki is sok nehézséggel kellett szembesülnie.

1989-ben döntött úgy, hogy New Yorkba költözik, és elkezdi építeni a színészi karrierjét, azonban hamar kifogyott a pénzből, így kénytelen volt egy hajléktalanszállón meghúznia magát. Bár édesanyja szerette volna támogatni anyagilag, de az ambiciózus színésznő nem fogadott el pénzt tőle. Bízott benne, hogy jobbra fordul a sorsa, és ügynökségről ügynökségre járt.

A kitartása kifizetődött, az év végére beválogatták a Living Dolls című sorozatba, ami ugródeszka volt a karrierjében. Pár kisebb szerep után jött a Bumeráng című vígjáték, amelyben Eddie Murphy oldalán tűnt fel, ezután pedig már nem volt megállás, a 2000-es évekre az egyik legkeresettebb színésznő lett az álomgyárban.

Szerepelt az X-Men-filmekben, Bond-lányként tűnt fel Pierce Brosnan oldalán a Halj meg máskorban, és Macskanő kosztümjét is magára ölthette, 2001-ben pedig a szakma legnagyobb elismerésében részesült: a Szörnyek keringőjéért ő vihette haza a legjobb női alakításért járó aranyszobrot. 

Nem ő az egyetlen, aki küzdelmes utat járt be, mielőtt híres lett. Képeken további négy olyan híres női sztárt mutatunk, akiknek nem volt egyszerű kitörnie a szegénységből.

Ezt is szeretjük