Halle Berry hajléktalanszállón élt, mielőtt befutott - Képeken Hollywood csillagai, akik kitörtek a mélyszegénységből

Nehéz elképzelni, de ezek a hírességek nem születtek gazdagnak, keményen megdolgoztak a vagyonukért.

halle-berry-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sikert, a vagyont és a csillogást nem adják ingyen, de a kemény munka sok esetben kifizetődő. Vannak olyan hollywoodi sztárok, akik mélyszegénységből törtek a csúcsra, ezzel bebizonyították, hogy nincs lehetetlen, és ha hiszünk önmagunkban, valóra válthatjuk a legmerészebb álmainkat is.

Halle Berry hajléktalan volt

Halle Berrynek sem volt könnyű megvetnie a lábát a szórakoztatóiparban. Mielőtt örökre beírta volna magát a filmtörténelembe, mint a világ első afroamerikai színésznője, aki elnyerte az Oscar-díjat, neki is sok nehézséggel kellett szembesülnie.

1989-ben döntött úgy, hogy New Yorkba költözik, és elkezdi építeni a színészi karrierjét, azonban hamar kifogyott a pénzből, így kénytelen volt egy hajléktalanszállón meghúznia magát. Bár édesanyja szerette volna támogatni anyagilag, de az ambiciózus színésznő nem fogadott el pénzt tőle. Bízott benne, hogy jobbra fordul a sorsa, és ügynökségről ügynökségre járt.

A kitartása kifizetődött, az év végére beválogatták a Living Dolls című sorozatba, ami ugródeszka volt a karrierjében. Pár kisebb szerep után jött a Bumeráng című vígjáték, amelyben Eddie Murphy oldalán tűnt fel, ezután pedig már nem volt megállás, a 2000-es évekre az egyik legkeresettebb színésznő lett az álomgyárban.

Szerepelt az X-Men-filmekben, Bond-lányként tűnt fel Pierce Brosnan oldalán a Halj meg máskorban, és Macskanő kosztümjét is magára ölthette, 2001-ben pedig a szakma legnagyobb elismerésében részesült: a Szörnyek keringőjéért ő vihette haza a legjobb női alakításért járó aranyszobrot. 

Nem ő az egyetlen, aki küzdelmes utat járt be, mielőtt híres lett. Képeken további négy olyan híres női sztárt mutatunk, akiknek nem volt egyszerű kitörnie a szegénységből.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük