Sarah Jessica Parker mélyszegény családban nőtt fel - Így vált népszerű színésznővé

Rengeteget kellett nélkülöznie, mégsem változtatna semmit gyermekkorán.

sarah-j-parker
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha Sarah Jessica Parkerre gondolunk, rögtön a Szex és New York-béli luxus jelenik meg lelki szemeink előtt. Nem mindig volt része a pompában, nagyon szegény családba született.

Sok hollywoodi sztárról tudjuk, hogy szegénysorból jön, a szinglik királynője is hasonló háttérsztorival rendelkezik, gyerekként sokat nélkülözött, volt, hogy ételre sem tellett.

Sarah Jessica Parker családja nagyon szegény volt

Ohio államában nőtt fel, miután édesapja elhagyta őket, anyja újra férjhez ment egy kamionsofőrhöz, aki nem bizonyult túl felelősségteljesnek, gyakran napokra eltűnt, és a családi kasszához is csak elvétve járult hozzá, így az anyagi gondok egy része is a színésznő nyakába szakadt.

[PINTEREST] 5e4e64371b785

Annak ellenére, hogy rengeteget nélkülözött, mégis szeretetteljesen gondol vissza gyerekkorára, gyakran jellemzi „dickensinek” gyermekkorát, Charles Dickens Twist Olivér című regényére utalva, melynek főhőse szintén hányatott sorsú.

- Voltak idők, mikor nem tudtuk megünnepelni a karácsonyt, vagy éppen nem volt áram a házunkban, és még sok egyéb, de mindig elmondom, hogy soha nem változtatnék semmin a gyerekkoromból. Áldás, ha nincs meg mindened, amire vágysz. Vágyódni dolgok iránt egy ajándék a sorstól - emlékezett vissza a People Tv interjújában.

sjp
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

Sok mindent adományokból és ösztöndíjból biztosítottak maguknak, a sztár édesanyja nagyon hitt lánya tehetségében, így amikor csak lehetősége volt rá, támogatta őt. Például ingyenes balett- és táncórákra vitte, a kultúrát is becsempészte gyermekei életébe jótékonysági előadásokkal és különböző foglalkozásokkal. 

 11 éves korában egy ösztöndíjnak köszönhetően bekerült egy balettiskolába, első meghallgatása is ekkoriban volt a Broadway színpadán, ami olyan jól sikerült, hogy meg is kapta a szerepet. Karrierje aztán gyorsan ívelt felfelé, ezért családjának New Yorkba kellett költöznie. Az, hogy honnan jött, a mai napig nyomot hagy benne.

- Keményebben dolgozom, mint az átlag, mindig bennem van a vágy, hogy elérjem a soron következő célomat. Nemcsak azért akartam profi lenni és sikereket elérni, hogy valóra váltsam az álmaimat, a célom az volt, hogy soha ne kelljen a pénz miatt aggódnom. 

Cynthia Nixon felesége

A Szex és New York sorozat vörös hajú ügyvédnője, a Mirandát alakító Cynthia Nixon 2004-ben talált rá élete szerelmére, Christine Marinonira. A pár 2009-ben jegyezte el egymást, az esküvőre viszont 2012-ig várni kellett. Addigra már megszületett a kisfiuk, Max is, aki előző év februárjában jött világra. Összeállításunkban megmutatjuk a közös fotóikat is, melyen látszik, mennyire odavannak egymásért!

Ezt is szeretjük