Ő a Szex és New York Mirandájának felesége - 15 éve imádják egymást Cynthia Nixonnal
Christine Marinonival 2012-ben házasodtak össze.

cynthia-nixon-felesege-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szex és New York sorozat vörös hajú ügyvédnője, a Mirandát alakító Cynthia Nixon 2004-ben talált rá élete szerelmére, Christine Marinonira. A pár 2009-ben jegyezte el egymást, az esküvőre viszont 2012-ig várni kellett. Addigra már megszületett a kisfiuk, Max is, aki előző év februárjában jött világra. Mivel Nixon már két gyermeket szült a korábbi párjának, Danny Mozesnek, ezért Marinoni hordta ki, és szülte meg a babájukat.

Így imádják egymást

 Cynthia Nixon egyáltalán nem tervezte, hogy házasságra lép bárkivel - előző párjával 15 év és két gyermek után sem keltek egybe -, Christine azonban más volt. A kapcsolatukról így nyilatkozott a Radio Timesban:

- Christine előtt sosem randiztam még nővel, sőt, nem is csókolóztam eggyel sem. Ha előtte megkérdeztetek volna a szexuális hovatartozásomról, azt mondtam volna, hogy biszexuális vagyok - szerintem mindenki az. De ő alapjaimban megváltoztatott. Ha húszéves koromban találkozunk, talán csak nőkkel jártam volna. De az is lehet, hogy akkoriban még egyáltalán nem érdekelt volna. Ki tudja?

Amikor elkezdtünk randizgatni, Christine várta, mikor pánikolok majd be ettől az egésztől, hiszen erre rámehet a karrierem. Mintha azt hitte volna, hogy eddig nem tűnt fel, hogy egy nővel járok! Akkor nyugodott meg teljesen, amikor bemutattam őt az édesanyámnak. Onnantól tudta, hogy nem szándékszom változtatni kettőnk helyzetén.

Sosem akartam megházasodni, de vele más volt. Élveztem, hogy feleségeként emleget. Ő sokkal rosszabbul viselte - azt mondta, hogy jobban szeretne egy gendersemleges megnevezést, mint a házastársam. De én mondtam, hogy viccelsz?! A feleségem vagy, és kész - mesélte a magazinban.

Összeállításunkban megmutatjuk a közös fotóikat is, melyen látszik, mennyire odavannak egymásért!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük