A Két pasi - meg egy kicsi színésznője imádja 32 évvel fiatalabb barátnőjét - Így odavannak egymásért

Közös fotót is posztoltak.

holland-taylor-szuletesnap-sarah-paulson
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A két sorozatsztárról senki nem gondolta volna, hogy egymás karjában találnak rá a boldogságra: először mindenkit meglepett, amikor a Két pasi - meg egy kicsi színésznője, Holland Taylor és az American Horror Story sztárja, Sarah Paulson bejelentették, hogy összejöttek.

Még mindig odavannak egymásért

Paulsont sokan azzal vádolták, hogy csupán anyakomplexusa van, ezért jött össze a nála 32 évvel idősebb kolléganőjével, ő azonban így reagált a rosszindulatú beszólásokra:

- Amikor az emberek ránk néznek, csak a korkülönbséget látják. Már azt is hallottam, hogy azért jöttem vele össze, mert idézem: "durva anyakomplexusom van". Maradjunk annyiban, hogy pont annyiszor anyáskodok én is felette, ahányszor ő felettem. Sokan furán néznek Hollandra is, mintha egy nő egy bizonyos kor felett már nem érdemelné meg a szerelmet, vagy, hogy azzal legyen, akivel akar. Én szerencsésnek érzem magam, amiért olyan nőt választottam társamul, aki nálam sokkal bölcsebb és tapasztaltabb - mondta a The Sunday Times-nak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Only One. #happynewyear 💕🎯💕🙌🏼👌🏼🎯🙏🏻❤️❤️❤️

Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson) által megosztott bejegyzés,

Korábban Holland Taylor is hasonlóan nyilatkozott fiatal kedveséről a Modern Luxury magazinnak:

- Nem érdekel, mit mondanak mások. Ez a legfantasztikusabb dolog, ami valaha történt velem. Úgy érzem, én vagyok a legszerencsésebb ember a világon. Elképzelhetetlennek tartom az életemet nélküle - mondta Taylor a párjáról.

A két sztár 2015 végén kezdett randevúzni egymással, és azóta elválaszthatatlanok. Mi sem bizonyítja jobban, mint Paulson ma reggeli tweetje, melyben nagyon cuki módon kívánt boldog születésnapot a kedvesének:

- Ennél autentikusabb fotót nem találtam rólunk az interneten. Boldog szülinapot, Holland, forrón és örökké szeretlek - írta két vidra fotója alá, akik alvás közben egymás kezét fogják, hogy ne válassza el őket a sodrás.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük