Páratlan szépség volt Jennifer Aniston kislányként - Felismered a régi fotóin?

Jennifer Aniston lehengerlően cuki volt már gyerekként is.

jenniferan
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston a világ egyik legszebb nője, nem csoda, hogy olyan szívtiprók keresték a kegyeit, mint Brad Pitt vagy Justin Theroux. A színésznő már kiskorában hódított szépségével, most hála annak, hogy beadta derekát, és csatlakozott az Instagramhoz, meg is csodálhatjuk, milyen édes kislány volt. Ugyanis a Jóbarátok sztárja egy gyerekkori fotóval örvendeztette meg követőit.

Jennifer Aniston tündéri kislány volt, követői elolvadtak tőle

Idén októberben egy nap alatt rekord mennyiségű követőre tett szert az Instagramon. Jennifer Aniston sokáig ellenállt, nem akart saját fiókot a közösségi platformon, mert attól félt, hogy sok idejét elvenné az oldalának gondozása. Úgy tűnik, mégis rákapott a posztolás ízére, legelső képe telitalálat volt, a Jóbarátok szereplőivel készült szelfit több mint 15 millióan kedvelték. Rendszeresen rak fel azóta is különféle vicces vagy éppen retró képeket. Erre kiváló példa az a fotó, amin még kislányként látható. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#TBT In style, then and now...

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Az elbűvölő fotón jól látszik, az ötvenéves sztár már gyerekként is csoda szép volt. Cuki arcocskáját egy kalap keretezi, az egyik kommentelő meg is jegyezte: "Hogy lehet, hogy még egy farmersapkában is csodálatos vagy? Ennek semmi értelme!”

A világsztárok is elolvadtak a kép láttán, Resee Witherspoon sem bírta megállni, hogy ne írja le, mennyire édes volt kolléganője, de a sztármodell, Miranda Kerr is imádta az aranyos képet. 

jennifer aniston
Fotó: Aaron Rapoport / Getty Images Hungary

Már kislányként látszott, milyen gyönyörű lánnyá ér majd, ez beigazolódott természetesen, hiszen kamaszként is elbűvölt mindenkit a szépségével. Mivel édesapja is színész volt, sőt keresztapja a Kojaket megformáló Telly Savalas, nem is volt kérdés, hogy ő is a színészkedést választja karrierjének. 

Meghan hercegné olyan volt gyerekként, mint egy játékbaba

Édesanyja osztotta meg a tündéri fotókat, Meghan hercegné már akkor is minden képen bájosan mosolygott.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük