Jennifer Aniston testre simuló ruhában szexiskedett - Melltartót sem húzott alá
A Jimmy Kimmel Showban ilyen dögös ruhában jelent meg.

jennifer-aniston-szuk-ruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Anistont a Jóbarátok sorozat Rachel Greenjeként ismerte meg a világ, a karrierje pedig azóta is szárnyal. Olyan filmekben szerepelt, mint a Jóravaló feleség, A minden6ó, a Marley meg én vagy a Förtelmes főnökök. Férfival az oldalán vagy anélkül is a csúcson van - ráadásul ötvenévesen jobban néz ki, mint valaha.

Szűk ruhában szexiskedett az esti műsorban

A színésznő legutóbb Jimmy Kimmel talkshow-jában vendégeskedett, ahová nem is akármilyen szerelésben érkezett. Aniston nagy rajongója a kis fekete ruhának, így legutóbbi választása is nagyon passzolt hozzá. A sztár még mindig tudja, mitől döglik a légy, hiszen bámulatos alakját egy igazán szűk ruhában mutatta meg a rajongóknak.

A dekoltázsrész sem elhanyagolandó, ugyanis az sem sokat bízott a fantáziára - főként, hogy melltartó nélkül viselte. A Jóbarátok sorozat rajongói tudhatják, hogy annak idején a szériában is több olyan jelenete volt, amikor áttetsző topokban állt kamera elé, szintén melltartó nélkül, a férfi nézők legnagyobb örömére. Nem véletlen, hogy a People magazin kétszer is megválasztotta a világ legszebb nőjének.

Máig rengetegen rajonganak érte, ezért mikor a napokban csatlakozott az Instagramra, annyian bekövették, hogy lefagyott az applikáció, ő pedig Guinness-rekordot döntött. A műsorban erről is mondott néhány szót.

- Kész őrület ez az egész Instagram-szenzáció! Még Harry herceget és Meghan hercegnét is megelőztem a követőim számával. Előkelőségeket! Általában nem csinálok ilyesmit, de úgy tűnik, most már igen. Sokan kérték, hogy regisztráljak már fel az Instára, a barátaim megunták, hogy csak a hashtagek közé tudnak berakni a közös fotóink alatt, szóval azt mondtam, miért is ne?

Első körben volt egy kamufelhasználóm, amivel másokat követtem, hogy egyáltalán megtudjam, mi zajlik az appon. Most pedig próbálok nem túlságosan rákapni, bár úgy érzem, tartozom a követőimnek azzal, hogy időről időre kitegyek valamit, főként a rekord után - mesélte a műsorban.

Félmeztelenül is pózolt

Májusban igazán szexi fotók készültek róla, amin deréktól felfelé semmit sem visel - nézd meg, milyen dögös!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük