Charlize Theron anyja önvédelemből követett el gyilkosságot - A színésznő őszintén vallott családi tragédiájáról
Sokkoló múltjának történetével szeretne segíteni azokon, akik hasonló borzalmakon mennek át.

Charlize-theron-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlize Theron megrendítő történetet mesélt el gyerekkoráról és édesapja tragikus haláláról. Nyíltan beszélt az átélt traumáról, hiszen, úgy hiszi, ezzel segít azoknak, akik hasonló nehézségeken mennek keresztül. 

A gyönyörű színésznő élete legrosszabb éjszakáját mesélte el az amerikai NPR rádiócsatornának. Részletesen feltárta, hogyan nehezítette meg családja mindennapjait apja alkoholizmusa. 

Charlize Theron gyerekkora korántsem volt idilli 

A betegség sajnos sokszor erőszakra sarkallta a férfit, egy estén azonban minden képzeletet felülmúló dolgot tett, fegyvert fogott az akkor 15 éves színésznőre, édesanyja lépett közbe, hogy védje saját és lánya testi épségét. Végzetes tettet vitt véghez. Kioltotta férje életét.

Charlize theron and her mom
Fotó: Ethan Miller / Getty Images Hungary

- Édesapám, sajnos, nagyon beteg ember volt. Alkoholizmussal küzdött, mióta az eszemet tudtam. Kilátástalannak tűnt akkor az életünk, az egész családommal beleragadtunk abba a helyzetbe. Egy függővel felnőni kiszámíthatatlan, napról napra éltünk - emlékezett vissza, majd folytatta:

- Örökké azt fogom kívánni, az az éjszaka bár ne történt volna meg. A családom szembesült azzal, hogy mi történik akkor, ha nem nézünk szembe egy hozzátartozónk mentális problémáival.

Charlize theron hollywood
Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

Charlize Theron ekkor osztotta meg az interjúban a vérfagyasztó történetet, annak az estének az emlékét, ami élete végéig kísérteni fogja.

- Apám aznap annyira ittas volt, hogy alig bírt járni, de mégis betántorgott egy fegyverrel a kezében a házba. Édesanyám és én a hálószobámban voltunk, egész testünkkel az ajtómnak dőlve próbáltuk megakadályozni, hogy bejusson oda. Végül nem voltunk elég erősek, apám berúgta az ajtót, és tüzet nyitott, kész csoda, hogy egy golyó sem találta el egyikünket sem. Végül édesanyám közbelépett, meg kellett fékeznie apámat - mondta el.

A 44 éves színésznő nagyon fontosnak tartja, hogy minél többször megossza tragikus múltja emlékeit, hogy azok, akik hasonló szörnyűségeken mennek át, ne érezzék egyedül magukat, szeretne reményt nyújtani, hiszen, ha valaki, ő tudja, milyen egy alkoholfüggőségben szenvedő ember mellett felnőni, és hogy mekkora károkat okoz ez a betegség.

Színésznők, akik bántalmazás áldozatai voltak

Ezek a bátor hírességek azóta kiálltak, és elmondták a történetüket bántalmazó volt kedveseikről - olvasd el, kik voltak azok, akiknek volt erejük kiszállni a mérgező kapcsolatukból!

Ezt is szeretjük