Saját öccse akarta megölni a Backstreet Boys énekesének terhes feleségét - Nick Carter távoltartási végzést nyújtott be
Nick és Aaron Carter már nem beszélnek egymással.

nick-carter-aaron-carter-tavoltartasi-vegzes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aaron és Nick Carter a Backstreet Boys együttes legnagyobb szépfiúi voltak, akikért odavoltak a lányok a kilencvenes években. A két testvér azonban korántsem egyforma életutat járt be - míg Nick Carter megállapodott, és családot alapított, addig öccse, Aaron a drogokban kereste önmagát.

Meg akarta ölni testvére várandós feleségét

Aaronról kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj, mint azt a család elsőre gondolta, ugyanis számos pszichés zavarral, többek között bipoláris depresszióval és skizofréniával is küzd. Eleinte mindenki megpróbált rajta segíteni, Aaron állapota azonban egyre rosszabbra fordult, és már több családtagjának is nekitámadt.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor meg akarta ölni Nick várandós feleségét, Laurent is - ekkor az énekes úgy döntött, hogy testvéri kapcsolat ide vagy oda, ő befejezte a kommunikációt az öccsével, sőt még távoltartási végzést is benyújtott ellene, hogy ne bánthassa a családtagjait. A Twitteren hivatalos nyilatkozatot is tett erről a család nevében:

- Hosszas megfontolás után a testvérem, Angel és én úgy döntöttünk, hogy távoltartási végzést adunk be az öcsénk, Aaron ellen. Annak fényében, hogy Aaron az utóbbi időben milyen fenyegetően viselkedett, és meg akarta ölni a várandós feleségemet a születendő gyermekemmel együtt, a családunknak nem maradt más választása, mint védeni önmagunkat. Szeretjük Aaront, és reméljük, hogy időben megkapja a segítséget, mielőtt önmagát vagy másokat bántana - írta a közösségi oldalon.

Aaron természetesen tagadta a vádakat, sőt azt állította, Nickkel már négy éve nem is beszélt.

- Le vagyok taglózva az engem ért vádak miatt. Soha nem bántottam senkit, főként a családtagjaimat nem. Csak annyit kértem tőlük, hogy hagyjanak békén. Csupán a vér köt minket össze, nem a szeretet. Nem leszek a közeletekben, mert nem is akarok a közeletekben lenni. Én mondtam, hogy fejezzük ezt be, és te küldesz nekem távoltartási végzést?! Engem te ne akarj pszichiátriára utalni, mert én teszek feljelentést ellened, Nick, van ám pénzem rá. Légy jó, Nick Carter, egy életre végeztem veled. Négy éve nem láttalak, de nem is akarlak - írta a Twitteren.

Ő Nick Carter felesége

Nick Carter felesége álomszép volt az esküvőjükön - nézd meg Lauren Kitt fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük