Trump haldokló barátja feleségét zaklatta - Melania eközben pár szobányira volt
Már 26 nő szólalt fel Trump ellen: mind nemi erőszakkal vádolják.

donald-trump-karen-johnson-eroszak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb nő állítja Donald Trumpról, hogy megpróbálta megerőszakolni: ezzel 26-ra nőtt az áldozatok száma, akiket nem kívánt nemi aktusba akart belekényszeríteni az egykori ingatlanmogul.

Nagybeteg barátja feleségét zaklatta

Karen Johnsont a 2000-es években zaklatta szexuálisan a milliárdos. Mivel rettegett tőle, csak most mert előállni a történetével, ugyanis így szerette volna támogatni a többi hölgyet, akikkel a valóságshow-sztárból lett elnök szintén erőszakoskodott. Az Esquire magazinban szólalt fel - elmesélte a szörnyű éjszakát, amikor Donald Trump utánament a női mosdóba.

- Régebben sokat jártunk a Palm Beach-i klubba a férjemmel, mert közel volt az otthonunkhoz, az esküvőnket is ott tartottuk. Annak ellenére, hogy a férjemmel baráti viszonyban álltak, aznap találkoztam először Donald Trumppal. Kicsit túlságosan is kacér volt a koszorúslányokkal, de különben nagyon kedves volt hozzám, akkor még nem gondoltam róla semmi rosszat.

Aztán eljött az a bizonyos szilveszteri parti, ahol az incidens történt. Ez a 2000-es években volt, a harmincas éveim vége felé jártam akkoriban. Donald Trump már együtt járt Melaniával, ez nem sokkal a lánykérés előtt lehetett. Egy Versace koktélruhát viseltem aznap. Már éjfél volt, a férjem pedig kért, hogy menjünk haza, mert már nagyon elfáradt - sclerosis multiplextől szenvedett, napról napra fáradtabb volt, ahogy épült le a teste. Természetesen azonnal szedelőzködni kezdtem, de indulás előtt tettem még egy gyors kitérőt a női mosdóba.

Egész este nem is láttam Trumpot, de amikor beléptem a mosdó ajtaján, utánam jött. Amikor kiszivárgott az a borzalmas felvétel róla, amin azt mondja, hogy a puncijuknál kell elkapni a nőket, szörnyen érintett, hiszen aznap este éppen ezt csinálta velem is. Elkapott, nekinyomott a faliszőnyegnek, és alám nyúlt. Rettenetes volt. Magas és erős nő vagyok, de ő sokkal erősebb volt nálam. Megremegtem, amikor rám nézett.

Megpróbált megcsókolni, én pedig ott álltam lefagyva, és próbáltam kiszabadulni a szorításából. Tudtam ki ő, és azt is, hogy a szavam semmit sem érne az övével szemben. Aztán a legnagyobb meglepetésemre elengedett, és udvariasan megkért, hogy segítsek elköszönni a vendégekről a főbejáratnál, mert Melania az emeleten van. Mintha mi sem történt volna!

Az elkövetkezendő hetekben állandóan hívogatott, és arra kért, hogy utazzak New Yorkba a kedvéért, akár pár órára is, de látni akart. Eszembe sem jutott odamenni. Közöltem, hogy pontosan tudja, hogy a férjem haldoklik, és gondját kell viselnem. "Emiatt ne aggódj, azt sem fogja észrevenni, hogy elmentél" - ez volt a válasza. Megpróbált kocsit is küldeni értem, de csak nemleges válasszal szolgálhattam. Nagyon féltem tőle.

Soha többet nem mentem még a környékre sem. Egyetlen családtagom tudott a dologról, de a férjemnek sosem mondtam el, nem akartam fájdalmat okozni neki. Ez idáig egyetlen ember tudott róla rajtam kívül, mert féltem, hogy azt mondanák, hogy az én hibám volt. Fiatalon táncosként kerestem a kenyeremet, úgyhogy úgy is azzal jött volna mindenki, hogy biztosan én provokáltam ki az egészet.

Azóta kísért a dolog. Elhihetik, egyáltalán nem akartam ezt. Tényleg csak bejött utánam a mosdóba. És nem akarok tovább hallgatni róla, belefáradtam, hogy félelemből falazzak ennek a szörnyetegnek, ennek a gyerekes őrültnek, aki egyáltalán nem tisztel senkit önmagán és a hatalmas egóján kívül - nyilatkozta a lapnak.

Ők voltak Trump szeretői

Nem ez volt az első, hogy Trump mással próbált szexuális kapcsolatba lépni, mialatt már együtt volt a jelenlegi feleségével. Csak tavaly három nőről derült ki, hogy viszonyuk volt a milliárdossal. Akkor majdnem ráment a házasságuk is, ugyanis Melania egy ideig hallani sem akart a férjéről: még a kezét sem fogta meg nyilvánosan, a kamerák előtt lökte el magától. Kíváncsian várjuk, ehhez a történethez mit szól majd.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük