Jennifer Lopezről a stylist teregette ki a szennyest: elképesztő, miket állít róla

Egy stylist elmesélte, mely női sztárok a legnehezebb esetek.

Jennifer Lopez viselkedése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan ismert emberek, akik nem rendelkeznek semmilyen sztárallűrrel, bárkivel is dolgoznak együtt, mindenkivel tisztelettudóan bánnak, más hírességekről ez azonban nem mondható el. A TikTokon az elmúlt hetekben Tamaran, egykori stylist teregette ki a szennyest közismert emberekről. Jennifer Lopezzel volt az egyik legrosszabb a tapasztalata.

Jennifer Lopez viselkedése hagy némi kivetnivalót maga után

A szakmabeli elárulta, hogy az 51 éves sztár egyáltalán nem a kedves hírességek közé tartozik.

- Megvan az oka annak, hogy miért nem tud megtartani maga mellett egy öltöztetőt vagy egy varrónőt. Ha hozzá beszélsz, még rá sem nézhetsz! Ha pedig meg is szólítod, úgy kell hozzá beszélned, mint Istenhez - magyarázta a videóban a nő, aki egytől tízig osztályozta a hírességeket viselkedésük alapján, Lopez a legalacsonyabb pontszámot kapta.

Nem Jennifer Lopez az egyetlen, akiről negatív véleménnyel van a stylist, képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességekkel voltak még rossz tapasztalatai.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük