Elképesztő, mennyire hasonlít Angelina Jolie-ra ez a nő: nincs nap, hogy ne kérnének tőle autogramot
Melissa Baizen és Angelina Jolie akár ikrek is lehetnének, annyira hasonlítanak.

anglina-jolie-hasonmása-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyanok, akik mindent megtesznek azért, hogy hasonlítsanak kedvenc sztárjukra, akár a plasztikai műtétet is bevállalják emiatt. Mások viszont a természetnek köszönhetik, hogy egy-egy ismert ember kiköpött másai, utóbbi csoportba tartozik a 38 esztendős Melissa Baizen, aki Angelina Jolie hasonmása.

Melissa akár Angelina Jolie ikertestvére is lehetne

Az amerikai Milwaukee városban élő nő külsején nap mint nap megdöbbennek az emberek, nincs nap, hogy ne állítaná meg valaki az utcán, hogy autogramot vagy közös képet kérjen tőle, mesélte a The Sun brit lapnak.

- A reakciók különbözőek. Néhányan csak megbámulnak engem, majd elkezdenek sutyorogni rólam a mellettük állóknak, mások odajönnek hozzám, és azt mondják, tiszta Angelina Jolie vagyok. De gyakran megkapom a "Hol van Brad Pitt?" kérdést is.

A Cameo cégnek dolgozik Angelina Jolie hivatásos hasonmásaként, hivatalos színészi vagy modellmunkát sosem vállalt el. Nem is szeretne a legendás színésznő nyomdokaiba lépni, tette hozzá.  Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Melissa Baizen a világhírű színésznőre.

Ezt is szeretjük