Kiköpött Meghan hercegné - A légiutas-kísérőt mindenki Harry feleségének nézi

Meghan hercegnére kísértetiesen hasonlít ez az amerikai nő.

Meghan hercegné hasonmása fotókon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan emberek, akik a megszólalásig hasonlítanak egy-egy hírességre. Az amerikai születésű Christine Mathist például évek óta rendszeresen összekeverik Meghan hercegnével.

Fotókon Meghan hercegné hasonmása

Amikor 2011-ben debütált a Meghan főszereplésével induló Briliáns elmék című sorozat, akkor kezdték el a légiutas-kísérőként dolgozó lányt rendre összekeverni az egykor színésznőként dolgozó előkelőséggel. Miután Meghan és Harry egy pár lettek, utána már naponta összekeverték őt a hercegnével. Sőt volt, hogy a repülőgépen valaki meg is kérdezte tőle, hogy mit dolgozik ő stewardessként, amikor egy herceg felesége.

A 32 éves Christine a Daily Starnak így nyilatkozott az esetről:

- Miután egy párszor összetévesztettek vele, rákerestem a neten, hogy ki is az a Meghan Markle, és nagyon meglepő volt. Lenyűgözött a szépsége, úgyhogy egyértelműen bóknak veszem, ha összetévesztenek vele. Én is látom a hasonlóságot, mind a ketten különféle rasszokhoz tartozunk, az én apám ereiben afrikai, amerikai és olasz vér csörgedezik, míg Meghan édesanyja afrikai-amerikai származású.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Meghan hercegnére Christine Mathis.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük