Jason Momoa gyerekként szeretett bele a feleségébe: a színésznő két gyermeket szült neki

Jason Momoa és Lisa Bonet 2017-ben, 12 év együttélés után keltek egybe.

Jason Momoa felesége, Lisa Bonet
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenkinek van legalább egy plátói szerelem az életében. Ki a közvetlen környezetében talál valakit, aki után távolról epekedhet, mások a tévében vagy a filmvásznon találják meg rajongásuk tárgyát.

A Trónok harca és az Aquaman című produkciókból megismert Jason Momoa az utóbbi táborba tartozik. Második osztályos általános iskolás volt, amikor a képernyőn keresztül felfigyelt a The Cosby Show egyik szereplőjére, Lisa Bonetre.

Jason Momoa felesége

- Amikor nyolcévesen megláttam a tévében, egyből odafordultam az anyámhoz, és azt mondtam: "Mama, nekem ő kell!” Úgy voltam vele, ha kell, életem végéig zaklatom, csak egyszer hadd találkozzak vele. Ezt az egészet egyébként csak azután meséltem el neki, hogy megszületett a második gyerekünk, különben elég furcsa és ijesztő lettem volna - ecsetelte az akciósztár James Cordennek 2017-ben.

A színésznek 2005-ig kellett várnia a nagy alkalomra, hogy megismerje kiszemeltjét. Egy közös ismerős által találkoztak, aki egy hangulatos jazzklubban mutatta be őket egymásnak. A szikra azonnal megvolt, Momoa ott helyben elhívta Lisát egy randevúra. Kétévnyi együttélés után alapítottak családot. Elsőszülött gyermekük, Lola 2007-ben látta meg a napvilágot, fiuk, Nakoa-Wolf pedig egy esztendővel később, 2008-ban született. 

Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a színésznő, aki így megbabonázta Jason Momoát.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük