Jason Momoa gyerekként szeretett bele a feleségébe: a színésznő két gyermeket szült neki
Jason Momoa és Lisa Bonet 2017-ben, 12 év együttélés után keltek egybe.

jason-momoa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek van legalább egy plátói szerelem az életében. Ki a közvetlen környezetében talál valakit, aki után távolról epekedhet, mások a tévében vagy a filmvásznon találják meg rajongásuk tárgyát.

A Trónok harca és az Aquaman című produkciókból megismert Jason Momoa az utóbbi táborba tartozik. Második osztályos általános iskolás volt, amikor a képernyőn keresztül felfigyelt a The Cosby Show egyik szereplőjére, Lisa Bonetre.

Jason Momoa felesége

- Amikor nyolcévesen megláttam a tévében, egyből odafordultam az anyámhoz, és azt mondtam: "Mama, nekem ő kell!” Úgy voltam vele, ha kell, életem végéig zaklatom, csak egyszer hadd találkozzak vele. Ezt az egészet egyébként csak azután meséltem el neki, hogy megszületett a második gyerekünk, különben elég furcsa és ijesztő lettem volna - ecsetelte az akciósztár James Cordennek 2017-ben.

A színésznek 2005-ig kellett várnia a nagy alkalomra, hogy megismerje kiszemeltjét. Egy közös ismerős által találkoztak, aki egy hangulatos jazzklubban mutatta be őket egymásnak. A szikra azonnal megvolt, Momoa ott helyben elhívta Lisát egy randevúra. Kétévnyi együttélés után alapítottak családot. Elsőszülött gyermekük, Lola 2007-ben látta meg a napvilágot, fiuk, Nakoa-Wolf pedig egy esztendővel később, 2008-ban született. 

Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a színésznő, aki így megbabonázta Jason Momoát.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük