Dwayne Johnson legkisebb lánya göndör hajú angyalka: a 2 éves Tiana a te arcodra is mosolyt csal
Dwayne Johnson legkisebb lánya egyre aranyosabb.

dwayne johnson cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dwayne Johnson jelenleg az egyik legnépszerűbb mozisztár, tavaly a Forbes listája szerint ő lett a legjobban fizetett színész. A pankrátorból lett filmes nemcsak a karrierben sikeres, hanem a magánéletben is. Három lány büszke édesapja, közülük a legkisebbik, Tiana áprilisban ünnepelte második születésnapját.

Gyönyörű kislány Dwayne Johnson legkisebb gyerkőce

Simone 2001 augusztusában látta meg a napvilágot, a lány édesanyja Johnson exfelesége, Dany Garcia, akivel 2008-ban váltak külön. Felesége, Lauren Hashian két kislányt szült neki, Jasmine 2015 decembere, Tiana 2018 áprilisa óta fényesíti mindennapjaikat.

A 48 éves sztár az utóbbi hetekben több videót és fotót is posztolt a család legkisebb tagjáról, aki irtó cuki kislány, a pici, akár egy göndör hajú angyalka, úgy fest. Jó és gondoskodó édesapaként gyakran énekel a kicsinek, akinek egyik kedvenc dala a Moana, magyarul Vaiana című rajzfilmben csendül fel. A szám eredeti előadója nem más, mint Dwayne Johnson, hiszen a mesében ő szinkronizálta Maui karakterét.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos a kis Tiana.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük