Gordon Ramsay morcos kisfia tarol a neten: Oscar fotóinál nincsen cukibb

A sztárcsemete még csak egyéves, de már most több ezren követik az Instagramon.

gordon-ramsay-borito
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsay öt gyermek büszke édesapja, míg a legidősebb lánya már kirepült a családi fészekből, addig legkisebb csemetéje éppenhogy elmúlt egyéves. A kis Oscar 2019 áprilisában látta meg a napvilágot, de már most az internet sztárja.

Gordon Ramsay egyéves fia

A séf apuka nemcsak arról híres, hogy ő a világ egyik legnépszerűbb gasztroguruja: mérges beszólásai és dühös arckifejezései is szárnyra kaptak a neten mémek formájában. Úgy tűnik, a mogorva szemráncolás öröklődik a családban, hiszen lurkója is sokszor látható kifejezetten morcosnak a közös képeiken.

A rajongók imádják ezeket a posztokat, hiszen ha egy baba ilyen fejet vág, az sokkal inkább cuki, mint ijesztő. Annyira szeretik a közösségi médiában, hogy nővére, Tilly még egy külön Instagram-oldalt is készített neki. Rendszeresen megörvendezteti a népes követőtáborát egy-egy imádni való fotóval, akik jótékonykodni is tudnak itt, a Great Ormond Street Gyermekkórház javára lehet adományokat felajánlani a platformon keresztül.

Képes összeállításunkban megnézheted Oscar Ramsay legédesebb morcos képeit az Instáról.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük