Bradley Cooper egy szem lánya mosolygós kis angyal - Leától te is elolvadsz

Bradley Cooper kislánya egyre szebb.

Bradley Cooper lánya 2020
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bradley Cooper és a gyönyörű orosz modell, Irina Shayk kapcsolatából egy gyermek született, Lea. A kislány még 2017 márciusában látta meg a napvilágot, így idén már a harmadik születésnapját ünnepelheti.

Ahogy cseperedik, egyre szebb és aranyosabb, ráadásul irtó vidám gyerkőc lehet, ez pedig a szüleivel készült lesifotókon is jól átjön. Bár a sármos színész és modell kedvese 2019 nyara óta nem alkotnak egy párt, közös gyermeküket ugyanúgy együtt nevelik, mind a ketten odáig vannak a kislányért. 2019 novemberében a Life & Style magazinnak egy Cooperhez közelálló forrás így nyilatkozott a sztár és gyermeke közti kapcsolatról:

- Lea az ő kis kicsi kincse. Bár Bradley-nek nagyon fontos a karrierje, mégis minden a háttérbe szorult, mióta a kislánya megszületett - magyarázta a lapnak a bennfentes.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest most a jóképű sztár és a gyönyörű modell közös lánya, Lea.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük