Íme Ryan Gosling és Eva Mendes ritkán látott lányai - Esmeralda és Amada jól megnőttek
Friss fotókon Ryan Gosling és Eva Mendes lányai.

ryan-gosling-eva-mendes-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ryan Gosling és Eva Mendes 2011 óta alkotnak egy párt, a Túl a fenyvesen című közös filmjük forgatásán szerettek még egymásba. Azóta már családot is alapítottak, Esmaralda 2014-ben, húga, Amada 2016-ban látta meg a napvilágot.

Már ilyen nagyok Ryan Gosling és Eva Mendes lányai

A sztárpárra a visszafogottság jellemző, a vörös szőnyegen szinte sosem mutatkoznak együtt, egyedül a lesifotósok készítenek néha róluk egy-egy közös képet. A gyerekeiket is csak ritkán láthatják a rajongók, ugyanis nem szokták közösségi oldalaikon megmutatni a lurkókat.  December elején Eva Mendest azonban két kislányával kézen fogva sikerült lefotózniuk a paparazzóknak. Esmeralda és Amada is úgy nőnek, mint a gomba. Mind a ketten irtó cuki kislányok. Édesanyjuk 2019 októberében így nyilatkozott Kelly Clarkson talkshow-jában a szülői létről:

- Senki nem mondta nekem, hogy az anyaság egy igazi állás lesz. Ez egy olyan munka, amiben hihetetlen képességekre kell szert tennem az élet több területén is. Sofőr, séf, személyi asszisztens és sértegető főnök is vagyok egyben - viccelődött Eva Mendes a műsorban, aki odáig van imádni való lányaiért.

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagy Esmeralda és Amada.

Ezt is szeretjük