Ilyen nagyok Drew Barrymore lányai - Fotón a tündéri Olive és Frankie
Drew Barrymore mindkét lánya kiköpött anyja.

drew-barrimore-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore az E. T. című filmben kezdte pályafutását a '80-as években, még copfos kislányként. A hirtelen jött népszerűséget és a felé irányuló kiemelt médiafigyelmet, valamint anyjával való rossz kapcsolatát azonban nem sikerült jól feldolgoznia: kilencévesen alkohol-, majd 13 évesen kokainfüggő lett, 14 évesen pedig öngyilkosságot kísérelt meg. Szenvedélybetegségeit tiniként sem sikerült legyőznie. Mára komoly, felnőtt nővé érett, aki két gyermeke számára a legjobb anya a világon.

Ilyen nagyok már a lányai

A Charlie angyalai és az 50 első randi sztárja két gyönyörű kislány édesanyja, Olive hatéves, Frankie pedig egy évvel korábban, 2014-ben született. A 44 éves színésznő mindkét csemetéje Will Kopelmantől született, akitől négy év után, 2016-ban vált el, de továbbra is közösen nevelik őket.

drew-ok
Fotó: Getty Images Hungary

Drew Barrymore talán saját, rossz tapasztalataiból kiindulva döntött úgy, hogy igyekszik két gyönyörű, szőke hajú kislányát megóvni a reflektorfénytől, így igazán csak nagyon ritkán lehet őket lencsevégre kapni, és közösségi oldalán is nagyon ritkán oszt meg róluk fotót, de, ha igen, akkor is főként hátulról, a szép arcocskájukat eltakarva. Pedig a színésznő gyermekei igazán angyaliak, legutóbb a Jimmy Kimmel Show felvételére vitte el a lányokat - a stúdiótól nem messze kapták le őket a fotósok.

A színésznő állítja, két lányával lett teljes az élete, és mindent megtesz azért, hogy megóvja őket, nem akarja, hogy ugyanazt kelljen átélniük, mint neki fiatalkorában. A színészetet sem erőlteti náluk, nem is lehetne, ugyanis nagyobbik lánya, Olive elárulta, rendőrnő szeretne lenni.

Tom Cruise és Katie Holmes lánya

A világ egyik legismertebb sztárcsemetéje alighanem Katie Holmes és Tom Cruise kislánya, a különleges nevet viselő Suri Cruise.

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük