Ricky Martin megmutatta ritkán látott lányát - Lucia kék szemei téged is megigéznek
Ricky Martin egy kislány és három fiú édesapja.

ricky-martin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ricky Martin és házastársa, Jwan Yosef négy gyermeket nevelnek együtt, három fiút és egy kislányt, mindnyájuk béranya segítségével jött a világra. A család legkisebbik tagja, Renn 2019 októberében született meg. A népszerű énekes ikerfiai, Valentino és Matteo a legidősebbek, ők 2008-ban jöttek a világra. A família egyetlen női tagja a kis Lucia, aki 2018 decemberében született.

Ricky Martin kislánya nagyon édes baba

A sztár csak ritkán posztol gyermekeiről fotókat az Instagramon, kislánya arcát sem mutatta meg sokáig, először augusztusban posztolt róla, de azóta egy még frissebb képet kitett róla. A tündéri felvétel fürdetés után készült. Luciának nagyon bájos pofija van, úgy tűnik, szépen cseperedik a kislány.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

La dueña de mis sueños. #BabyLucia

Ricky (@ricky_martin) által megosztott bejegyzés,

A rajongók nem győzik az énekes kislányát dicsérni, de ez nem is csoda, Lucia óriási, kék szemeivel pillanatok alatt elbűvöl mindenkit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

La luz de mis ojos #Lucia

Ricky (@ricky_martin) által megosztott bejegyzés,

A december 24-én 48. születésnapját ünneplő sztár jó és védelmező édesapa, igyekszik a gyerekekkel minél több időt eltölteni, hiszen ők jelentik neki a világot.

 - Imádok apa lenni. Minden döntésemet, amit a munkámban vagy éppen a magánéletemben teszek, az vezérli, hogy a gyermekeim minél jobban éljenek - nyilatkozta 2017-ben az Hola! magazinnak.

Suri Cruise ilyen szép kamasz lány lett

Képes összeállításunkban megnézheted a Tom Cruise és Katie Holmes egy szem lányáról készült legfrissebb fotókat.

Ezt is szeretjük