Jennifer Lopez megmutatta ikergyerekeit - Emme és Max már ilyen nagyok

J. Lo ikergyerekei már 11 évesek, és nagyon hasonlítanak híres szüleikre.

jennifer-lopez-ikrei-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez az élet számtalan területén brillírozik: énekesnőként, színésznőként, táncosnőként, sőt, még tehetségkutató zsűritagjaként is. Van azonban egy szerepe, ami kevésbé kerül előtérbe, az anyaság, ugyanis kevesen tudják, de a sztár egy ikerpár édesanyja.

Ilyen bájosak a gyerekei

J. Lo igyekszik megóvni a gyerekeit a reflektorfénytől, bár újabban már szívesen megmutatja őket a közösségi oldalain. Emme és Max már 11 évesek, és a Marc Anthonyval való házassága alatt születtek. A gyerkőcök főként az apjukra hasonlítanak, de a kis Emméből sok van az édesanyjából is - ez leginkább az énekesnő fiatalkori fotóin látszik, ahol még sokkal természetesebbek voltak a vonásai.

Legutóbb egy sor közös fotót posztolt velük, melyeken éppen együtt élvezték a nap meleg sugarait a kertben, és összebújva pózoltak pár kép erejéig. Jennifer Lopez nagyon boldognak tűnik a gyerekkoszorúban, akiket csak kis kókuszdióinak becéz.

Összeállításunkban megnézheted a közös fotóikat is - ugye, milyen édes gyerekek?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük