Hatalmasat nőttek George és Amal Clooney ikrei - Ilyen bájos gyerkőcök

Lassan kétévesek a sztárpár ikercsemetéi.

george-amal-clooney-ikrek-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

George Clooneyról sokan azt hitték, hogy sohasem lesz belőle férj és tisztes családapa, a színész ugyanis a kilencvenes évek egyik legnagyobb nőfalója volt. Az ágyában olyan sztárok fordultak meg, mint Kelly Preston, Cameron Diaz, Charlize Theron, Lucy Liu, Renée Zellweger vagy Teri Hatcher.

Ilyen nagyok már a gyerekei

Azonban 2013-ban rátalált a szerelem a gyönyörű jogásznő, Amal Alamuddin oldalán, és azóta nem is nézett más nőre. 2014-ben házasodtak össze, 2017-ben pedig mindenki legnagyobb meglepetésére bejelentették, hogy a csaknem 40 éves Amal ikrekkel várandós. Azóta megszületett a kis Alexander és Ella - júniusban már kétévesek lesznek a sztárcsemeték.

george-amal-clooney-ikrek-2019-nagy
Fotó: Northfoto

A páros eddig még nem mutatta meg a kicsiket, ugyanis szeretnék a reflektorfénytől távol nevelni az ikreket, azonban szerencsére lesifotók már készültek róluk korábban. Most is lekapták a paparazzók a cuki csemetéket a Los Angeles-i reptéren, ahol éppen leszálltak a sztárpár magángépéről.

Jól látszik, milyen nagyot nőttek az utóbbi időben - híres szüleik már alig bírják el őket. A színész teljes körű, főállású apaszerepben tündököl már jó néhány éve, csak egy-egy kávéreklámban láthatták a rajongók, kamera elé nem is állt az ikrek születése óta. Utoljára 2016-ban, a Pénzes cápák című filmben tűnt fel, azonban most újra forgat, a hírek szerint a Catch-22 háborús vígjátéksorozatban játszik majd.

Ilyen bájos a pofijuk

Legutóbb az ikrek arcocskáit is sikerült közelről lencsevégre kapni - nézd meg, milyen szép a kis Alexander és Ella!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük