Richard Gere kisfiai ilyen nagyok lettek: felesége posztolt a gyerekekről
Alejandra Gere egy nagyon édes fotót osztott meg a fiúkról.

richard-gere-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Richard Gere és felesége, Alejandra Gere évek óta a nyilvánosságtól visszavonulva élik az életüket. Nem szerepelnek rendszeresen a médiában, emellett lesifotókat sem közölnek róluk minden második nap. 2018-ban házasodtak össze, azóta két fiuk született.

A sármos színésznek még közösségi oldala sincs, ahol a rajongókkal tartaná a kapcsolatot, ám a felesége használja az Instagramot, ahova csak ritkán rak ki egy-egy új képet.

Már ekkorák Richard Gere gyerekei

Alexander és öccse, akinek a nevét nem árulta el a házaspár, nőnek, mint a gomba. Mindkettejüknek hullámos haja van, ahogy az alábbi felvételen is látszik. A gyerekek éppen édesanyjukkal nézték a zebrákat egy állatkertben. Alejandra gondosan ügyelt rá, hogy csak háttal készüljön róluk kép, mert nem akarja, hogy az emberek lássák a kicsik arcát.

richard-gere-gyerekei
Fotó: Instagram/Alejandra Gere

Az elmúlt években egyre több híresség döntött úgy, hogy inkább nem mutatja meg a csemetéjét a nyilvánosságnak, ezzel is védik a jogaikat, az identitásukat és a biztonságukat.

A Spanyolországban született Alejandra Silva családját már régóta ismerte Richard Gere, de a sors csak évekkel később sodorta össze őket egymással. A nő Govind Friedland felesége volt 2012-től 2015-ig, a férfinak egy fiút szült 2012 decemberében, aki az Albert nevet kapta. Gere magánélete eképpen alakult: Cindy Crawforddal 1991 és 1995 között voltak házasok, Carey Lowell színésznőt 2002-ben vette el, a nő 2000-ben egy fiúval, Homerral ajándékozta meg, de sajnos 2013-ban végleg elváltak útjaik, a válásukat 2016-ban mondták ki.

Alejandrával 2014-ben szerettek egymásba, amikor Gere megszállt Silva családjának hoteljében, ami az olaszországi Positanóban található, ekkor már mindkettejük házassága tönkrement. Egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak, amikor egymás szemébe néztek először, mindketten egy erős kötődést éreztek. Érdekesség, hogy a vallási nézeteik még közelebb hozták őket egymáshoz, hiszen mindketten buddhisták. A nagy, több évtizednyi korkülönbség miatt sok támadás érte őket, ám a páros nem foglalkozott a kritikusokkal.

GettyImages-1146808648
Fotó: Gary Gershoff / Getty Images Hungary

2018-ban kötötték össze az életüket New Yorkban.

- Ő a legszerényebb, legérzékenyebb, legragaszkodóbb, legfigyelmesebb, legviccesebb, legnagylelkűbb ember, akivel valaha találkoztam. Mit mondhatnék? Annyira szerelmes vagyok! Mit éreznél, ha minden reggel megkérdeznék tőled: "Mi tenne ma boldoggá?" Nem telik el úgy nap, hogy ne említené, mennyire fontos vagyok neki. Nagyon szerencsésnek érzem magam - nyilatkozta a nő a Hello! magazinnak.

2019 februárjában pedig megszületett Alexander fiuk, a második gyerkőc érkezéséig nem kellett sokat várniuk. Alejandra harmadik gyerekét 2020 áprilisában hozta világra, így a fiúk között nincs nagy korkülönbség.

Goldie Hawn unokája, Rani

Goldie Hawnt lánya, Kate Hudson három unokával ajándékozta meg. Képes összeállításunkban a legkisebbről láthatsz fotókat.

Ezt is szeretjük