Nem így emlékszünk Russel Crowe-ra a Gladiátorból: tutira elsétálnál mellette az utcán
Legújabb filmjének trailerében alig ismertük fel Hollywood egykori fenegyerekét.

russel-crowe-gladiator
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Russel Crowe 2000-ben eljátszotta Maximus szerepét a Gladiátorban, az nem csak egy Oscar-díjat hozott a színésznek, a női szíveket is meghódította az egész világon. Átható kék szeme és izmos teste az egyik legsármosabb sztárrá tette Hollywoodban. 

Ám az eltelt húsz esztendőben jócskán megváltozott a külseje. Legújabb filmje, a Téboly trailere alapján tuti elsétálnánk mellette, ha szembejönne velünk az utcán. 

Russel Crow hatalmas pocakot növesztett

A szeptember 10-én mozikba kerülő thriller története szerint egy hétköznapi anyuka a hatalmas dugó közepén ledudál egy előtte rostokoló idegent, akit Crowe alakít. A férfi ettől hirtelen bekattan, és őrült bosszúhadjáratot indít Caren Pistorius karaktere ellen az országúton.

Bár a rajongók a videó után ódákat zengtek az ausztrál filmcsillag tébolyult alakításáról, a megjelenése nem kerülte el a figyelmüket, el is kezdtek élcelődni a főszereplő köpcös fizimiskáján.

„Lehet, hogy csak éhes, azért kapta fel így a vizet. A nőnek csak egy szelet csokit kéne adnia neki, és megoldódna az ügy” - humorizált egy hozzászóló.

Mások csak annyit fűztek a videóhoz, hogy „Russel Crowe John Goodmanre hízott.” 

Bár az 56 éves sztár korábban is hajlandó volt felszedni magára pár kilót egy szerepért, most nem erről van szó. 2019-ben hatalmas pocakot növesztett, hogy hitelesen alakítsa A legharsányabb hang című sorozat főszereplőjét, Roger Ailest, de a feleslegtől a forgatás után sem sikerült megszabadulnia a róla készült lesifotók alapján.

Brendan Fraiser külseje

Brendan Fraiser 2019 decemberében ünnepelte 51. születésnapját, az idő vasfoga, mint ahogy mindenkin, így rajta is fogott, ezt bizonyítják a róla készült legfrissebb felvételek, amelyeken nem biztos, hogy mindenki felismerné egyből.

Ezt is szeretjük