Ő volt Poirot: a 74 éves David Suchet-t nem biztos, hogy felismernéd az utcán

Éveket letagadhat Poirot megszemélyesítője, annyira fiatalos.

poirot
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elegáns megjelenés, kackiás bajusz és utánozhatatlan fortély. Ezek Agatha Christie leghíresebb főhősének, Hercule Poirot-nak legjellemzőbb személyiségjegyei. A figurát számtalan színész keltette életre, ám a legtöbben David Suchet alakításában emlékszünk a belga magándetektívre.

Így fest 74 évesen David Suchet

Az angol származású színész 13 évadon keresztül játszotta a karaktert, 1989-től 2013-ig. Már a kezdetektől eggyé vált szerepével, annyira komolyan vette a felkészülést, hogy minden egyes regényt és novellát elolvasott, amelyben feltűnt a hős, majd gondosan kijegyzetelte manírjait, hogy azt a legpontosabban adja vissza a nézőknek. Sok rajongó ezen odafigyelése miatt tartja úgy, hogy ő formálta meg a leghitelesebben a főhőst. Ám nem ez volt az egyetlen alakítása, amely nyomot hagyott a közönségben. Feltűnt 1998-ban Michael Douglas oldalán a Tökéletes gyilkosságban, valamint ő játszotta a Tűzparancs gonosztevőjét Halle Berry és Kurt Russell oldalán.

74 évesen sem pihen, a mai napig foglalkoztatják a rendezők. Legutóbb az HBO regényadaptációjában, Az Úr sötét anyagaiban kölcsönözte a hangját az egyik szereplőnek. Friss képei alapján megtippelni is nehéz lenne, hogy már hetven felett jár, sármos borostájával és fiatalos megjelenésével jó pár esztendőt letagadhatna.

Képeken mutatjuk, hogy fest most a Poirot-sorozat sztárja, David Suchet.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük