Friss fotón a Csengetett, Mylord? csúnyácska cselédlánya - Su Pollard már 70 éves
A sorozat egyik főszereplője Su Pollard volt, aki a naiv, butus cselédlányt, Ivy Teasdale-t alakította.

su-pollard-cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több mint 26 évvel ezelőtt mutatták be nálunk a Csengetett, Mylord? című brit vígjátékot, amelynek szereplői egy csapásra belopták magukat a magyar emberek szívébe. A sorozat egyik főszereplője Su Pollard, aki a csúnyácska cselédlányt, Ivy Teasdale-t alakítja, és aki a legüdébb, legvidámabb jelenség mindközül.

Így néz ki napjainkban Su Pollard

Su Pollard a csúnyácska, butácska, esetlen, szemüveges cselédlányt alakítja, aki egy apja által hamisított ajánlás alapján kerül a Meldrum-házba, még sohasem dolgozott szobalányként, ügyetlensége és naivitása miatt pedig sokszor kerül kellemetlen helyzetbe.

A 70 éves színésznő a való életben azonban messze nem ilyen. Egy igazi, színes egyéniség, aki a mai napig bátran visel extravagáns és feltűnő ruhákat, imádja a színesebbnél színesebb darabokat és kiegészítőket.

A színésznő a Csengetett, Mylord? több színészével együtt szerepelt még az Oh Doctor Beeching! című vígjátéksorozatban 1995 és 1997 között. 2013-ban kiadta önéletrajzi könyvét, My Hi-de-Highlife – Before, During and After Su Pollard címmel, 2018-ban pedig három sorozatban is szerepelt.

Nézd meg, hogyan fest napjainkban Su Pollard.

Ezt is szeretjük