Friss fotón a Csengetett, Mylord? csúnyácska cselédlánya - Su Pollard már 70 éves

A sorozat egyik főszereplője Su Pollard volt, aki a naiv, butus cselédlányt, Ivy Teasdale-t alakította.

su-pollard-cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Több mint 26 évvel ezelőtt mutatták be nálunk a Csengetett, Mylord? című brit vígjátékot, amelynek szereplői egy csapásra belopták magukat a magyar emberek szívébe. A sorozat egyik főszereplője Su Pollard, aki a csúnyácska cselédlányt, Ivy Teasdale-t alakítja, és aki a legüdébb, legvidámabb jelenség mindközül.

Így néz ki napjainkban Su Pollard

Su Pollard a csúnyácska, butácska, esetlen, szemüveges cselédlányt alakítja, aki egy apja által hamisított ajánlás alapján kerül a Meldrum-házba, még sohasem dolgozott szobalányként, ügyetlensége és naivitása miatt pedig sokszor kerül kellemetlen helyzetbe.

A 70 éves színésznő a való életben azonban messze nem ilyen. Egy igazi, színes egyéniség, aki a mai napig bátran visel extravagáns és feltűnő ruhákat, imádja a színesebbnél színesebb darabokat és kiegészítőket.

A színésznő a Csengetett, Mylord? több színészével együtt szerepelt még az Oh Doctor Beeching! című vígjátéksorozatban 1995 és 1997 között. 2013-ban kiadta önéletrajzi könyvét, My Hi-de-Highlife – Before, During and After Su Pollard címmel, 2018-ban pedig három sorozatban is szerepelt.

Nézd meg, hogyan fest napjainkban Su Pollard.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük