Columbo felesége gyönyörű menyasszony volt - Peter Falk haláláig szerette Sherát

Peter Falk 1977-ben vette feleségül színésznő kedvesét.

peter-falk-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peter Falk a Columbo című sorozattal szerzett óriási népszerűséget világszerte. A színész, bár többször fontolóra vette, hogy felbontja a szerződését a sorozatot gyártó stúdióval, végül sosem tette ezt meg. Még milyen szerencse, mert így talán sosem találkozott volna élete szerelmével, Shera Danese-szel.

A bájos színésznővel a Columbo forgatásain melegedtek össze, a megismerkedésük évében pedig össze is házasodtak. Shera gyönyörű volt a nagy napjukon, nem is csoda, hogy Peter Falk büszkén feszített mellette. Amikor egybekeltek, a sorozat már kilenc éve ment Amerikában, így több paparazzo is lencsevégre kapta az ifjú párt, akik egyébként 34 évig voltak házasok. Shera jóban és rosszban is kitartott az Alzheimer-kórban szenvedő színész mellett, aki végül 2011-ben hunyta le örökre a szemeit.

Képes összeállításunkban megnézheted Peter Falk és Shera Danese ritkán látott esküvői fotóit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük