Gérard Depardieu piszkosul sármos volt fiatalon - Alig ismerni rá
Ritkán látott felvételeken a francia színész.

gerard-depardieu-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gérard Depardieu Franciaország egyik legnépszerűbb színésze, nemcsak francia, hanem amerikai produkciókban is láthattuk már őt. A sztár 2018 decemberében ünnepelte hetvenedik születésnapját, ennek ellenére nem vesz vissza a tempóból, az IMDB-adatlapja szerint 2019-ben legalább négy filmje jelenik meg. Persze, valahol érthető is, hogy a színészet az élete, melyet egyébként 1967 óta, azaz 19 éves kora óta űz.

Ilyen sármos volt a karrierje elején

Gérard Depardieu mackós alkata mára a védjegyévé vált, pont ennek köszönhette, hogy ő kapta meg az Asterix és Obelix-filmekben a főszerepet. Ám fiatalon még átlagos testalkatú férfi volt. Az alábbi fotó az 1978-ban megjelent Szia, majom! című film forgatásán készült róla - amikor az alkotás megjelent, akkor volt harmincéves.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#gerarddepardieu #ciaomaschio

Gérard Depardieu (@_depardieu) által megosztott bejegyzés,

Az alábbi, fiatalkori fotóján is nagyon sármos, nem csodálkozunk azon, hogy sok nő szerelmes volt belé akkoriban. A rajongóinak száma egyébként 1974-ben nőtt meg látványosan, ugyanis akkor szerepelt a Herék, avagy a tojástánc című vígjátékban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#gerarddepardieu

Topgentetop (@topgentetop) által megosztott bejegyzés,

Bár sok nő rajongott érte, a '70-es években már foglalt volt a szíve, 1971-ben vette feleségül Élisabeth-et. Két gyermekük született, Guillaume a szüleik házassági évében, Julie pedig 1973-ban. A francia sztár és felesége végül 1996-ban váltak el. 2005 óta él kapcsolatban a nála 25 évvel fiatalabb Clémentine Igou írónővel.

Ezt is szeretjük