Gérard Depardieu piszkosul sármos volt fiatalon - Alig ismerni rá

Ritkán látott felvételeken a francia színész.

gerard-depardieu-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gérard Depardieu Franciaország egyik legnépszerűbb színésze, nemcsak francia, hanem amerikai produkciókban is láthattuk már őt. A sztár 2018 decemberében ünnepelte hetvenedik születésnapját, ennek ellenére nem vesz vissza a tempóból, az IMDB-adatlapja szerint 2019-ben legalább négy filmje jelenik meg. Persze, valahol érthető is, hogy a színészet az élete, melyet egyébként 1967 óta, azaz 19 éves kora óta űz.

Ilyen sármos volt a karrierje elején

Gérard Depardieu mackós alkata mára a védjegyévé vált, pont ennek köszönhette, hogy ő kapta meg az Asterix és Obelix-filmekben a főszerepet. Ám fiatalon még átlagos testalkatú férfi volt. Az alábbi fotó az 1978-ban megjelent Szia, majom! című film forgatásán készült róla - amikor az alkotás megjelent, akkor volt harmincéves.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#gerarddepardieu #ciaomaschio

Gérard Depardieu (@_depardieu) által megosztott bejegyzés,

Az alábbi, fiatalkori fotóján is nagyon sármos, nem csodálkozunk azon, hogy sok nő szerelmes volt belé akkoriban. A rajongóinak száma egyébként 1974-ben nőtt meg látványosan, ugyanis akkor szerepelt a Herék, avagy a tojástánc című vígjátékban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#gerarddepardieu

Topgentetop (@topgentetop) által megosztott bejegyzés,

Bár sok nő rajongott érte, a '70-es években már foglalt volt a szíve, 1971-ben vette feleségül Élisabeth-et. Két gyermekük született, Guillaume a szüleik házassági évében, Julie pedig 1973-ban. A francia sztár és felesége végül 1996-ban váltak el. 2005 óta él kapcsolatban a nála 25 évvel fiatalabb Clémentine Igou írónővel.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük