Jean Reno 24 évvel fiatalabb bombázóba szeretett bele - Fotón a ritkán látott Zofia
Jean Reno egy brit modellt és színésznőt vett feleségül.

jean-reno-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korunk egyik legnépszerűbb francia színésze, Jean Reno több alkalommal is megházasodott, de az első két házassága válással végződött. Már 56 éves volt, amikor megismerte a gyönyörű Zofia Borucka modellt és színésznőt.

Már született két gyerekük

Két év után döntöttek úgy, hogy összeházasodnak, 2006-ban, Reno 59. születésnapja előtt egy nappal mondták ki a boldogító igent, akkor Zofia még csak 35 éves volt. Az esküvőjükön olyan világsztárok voltak jelen, mint Brad Pitt, Vanessa Paradis vagy Elton John. Az egyik tanújuk Nicolas Sarkozy, egykori francia miniszterelnök volt, ugyanis köztudott, hogy Reno és Sarkozy jó barátságot ápolnak egymással.

jean-reno-felesége

A házaspárnak két fia született: Cielo 2009-ben, Dean 2011-ben látta meg a napvilágot. Renónak egyébként előző házasságaiból még négy gyermeke született.

A lengyel származású brit szépség, Zofia Borucka visszavonultan él férjével, minden energiáját az anyaságnak szenteli. Férjét olykor elkíséri díjkiosztókra és filmpremierekre, de sok mindent nem lehet róla tudni. Jean Reno egyébként nagyon elfoglalt színész, második otthona Los Angeles-ben van, jelenleg a The Man Who Saved Paris című romantikus filmet forgatja, ami 2019-ben jelenik meg. 2018-ban több filmje kerül a mozikba, köztük van a Doorman, melyben Katie Holmes lesz a másik főszereplő Reno mellett.

Richard Gere is fiatalabb nőt vett el

Richard Gere újdonsült felesége, Alejandra Silva 33 évvel fiatalabb a sármőrnél. Négy év együttélés után, idén tavasszal keltek egybe. Nézd meg, milyen gyönyörű menyasszony volt Alejandra!

Ezt is szeretjük