Emlékszel Rex felügyelő jóképű gazdájára? Gedeon Burkhard 50 fölött is irtó sármos

Gedeon Burkhard volt Rex második gazdája.

gedeon burkhard cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Rex felügyelő című osztrák-német krimisorozat óriási népszerűségnek örvendett hazánkban, a siker egyik kulcsa a gyönyörű német juhászkutyus volt, de sokak szívét megdobogtatták a nyomozó eb gazdái is. Az 1994-ben indult szériában Tobias Moretti alakította Richard Moser nyomozót, a színész karaktere a negyedik évad elején elhuny, ekkor jön a képbe Alexander Brandtner, akit a sármos Gedeon Burkhard játszott.

Gedeon Burkhard még most is jóképű

A színész a negyedik és hetedik évad között szerepelt a sorozatban, aminek köszönhetően nemzetközileg is elismert lett. Amikor a '80-as években elkezdte filmes karrierjét, már akkor arról álmodozott, hogy hollywoodi produkciókban szerepel majd, a '90-es évek elején emiatt Amerikába költözött, végül nem érte el a céljait, így visszautazott Németországba, ahol megkapta Brandtner nyomozó szerepét. A magyar rajongók a Cobra 11 című sorozatból is ismerhetik őt, ott Chris Rittert játszotta, de feltűnt Quentin Tarantino Becstelen brigantyk című mozijában is 2009-ben.

A júliusban 51. születésnapját ünneplő sztár a Blutige Anfänger című német sorozat egyik szereplője jelenleg.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Gedeon Burkhard.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük