Ő játszotta Laura Palmert - A Twin Peaks sztárjai 30 év alatt így megváltoztak
Felismernéd a kultikus sorozat színészeit?

twin peaks sheryl lee laura palmer cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Twin Peaks című sorozat volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb alkotása, aminek első epizódját 1990. április 8-án vetítette le az ABC csatorna, hazánkban a Magyar Televízió vetítette először. A David Lynch és Mark Frost által kreált misztikus történet Laura Palmer holttestének megtalálásával kezdődik, ekkor a poros városkába, Twin Peaksbe érkezik Dale Cooper különleges FBI-ügynök, hogy a helyi rendőrséggel karöltve kinyomozza, ki követte el a fiatal lány gyilkosságát. 

Így megváltoztak a Twin Peaks szereplői 30 év alatt

Az első évad nagy sikert aratott, így berendelték a második évadot is, ám a csökkenő nézettség miatt sajnos elkaszálták a sorozatot. Az utolsó részt 1991 júniusában láthatták a nézők.

Bár a legtöbb rövid életű széria feledésbe merül, a Twin Peaksszel nem ez történt, a mai napig sokan rajonganak érte. Nem csoda, hogy végül adtak neki még egy esélyt, és 2017-ben folytatták a szériát, ami hazánkban az HBO-n volt látható, összesen 18 részt forgattak hozzá. Természetesen ebből sem hiányozhatott a Laura Palmert alakító Sheryl Lee vagy a Cooper ügynököt játszó Kyle MacLachlan.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt harminc évben a sorozat sztárjai.

Ezt is szeretjük