Ő játszotta Laura Palmert - A Twin Peaks sztárjai 30 év alatt így megváltoztak

Felismernéd a kultikus sorozat színészeit?

twin peaks sheryl lee laura palmer cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Twin Peaks című sorozat volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb alkotása, aminek első epizódját 1990. április 8-án vetítette le az ABC csatorna, hazánkban a Magyar Televízió vetítette először. A David Lynch és Mark Frost által kreált misztikus történet Laura Palmer holttestének megtalálásával kezdődik, ekkor a poros városkába, Twin Peaksbe érkezik Dale Cooper különleges FBI-ügynök, hogy a helyi rendőrséggel karöltve kinyomozza, ki követte el a fiatal lány gyilkosságát. 

Így megváltoztak a Twin Peaks szereplői 30 év alatt

Az első évad nagy sikert aratott, így berendelték a második évadot is, ám a csökkenő nézettség miatt sajnos elkaszálták a sorozatot. Az utolsó részt 1991 júniusában láthatták a nézők.

Bár a legtöbb rövid életű széria feledésbe merül, a Twin Peaksszel nem ez történt, a mai napig sokan rajonganak érte. Nem csoda, hogy végül adtak neki még egy esélyt, és 2017-ben folytatták a szériát, ami hazánkban az HBO-n volt látható, összesen 18 részt forgattak hozzá. Természetesen ebből sem hiányozhatott a Laura Palmert alakító Sheryl Lee vagy a Cooper ügynököt játszó Kyle MacLachlan.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt harminc évben a sorozat sztárjai.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük