Mr. Beanként nevettetett meg minket: Rowan Atkinson ennyit változott 68 éves korára

Rowan Atkinson nagy változáson ment át az elmúlt évek során, ma is nagyon jó formában van.

Rowan Atkinson 2023-ban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Rowan Atkinsont senkinek sem kell bemutatni, hiszen Mr. Beanként már régóta megnevetteti a tévénézőket és a humor kedvelőit. Az első nagy szerepét 1983-ban a Fekete viperában kapta. 1990-től egészen 1995-ig a Mr. Bean televíziós sorozatban láthatták a nézők, majd 1997-ben a Bean - Az igazi katasztrófafilmben szerepelt, ezt követően pedig a 2007-es Mr. Bean nyaralban. Egy rajzfilmsorozat is készült róla 2002-ben, továbbá a Handy Bean című produkcióban is felbukkant 2018-ban, amelyben barkácsötletekkel látta el az érdeklődőket.

A színész szerepelt még a Johnny English-filmekben is, ahol nevetésből szintén nem volt hiány. Nézd meg, mennyit változott 68 éves korára Rowan Atkinson!

Rowan Atkinson 2023-ban

Rowan Atkinson ma már ősz hajjal hódítja meg a rajongói szívét, továbbra is vidám és erőtől sugárzó a képein. 68 évesen nagyon jó formában van, amelyet a kommentelők is mindig megjegyeznek. Érthető módon alig várják, hogy mikor láthatják újra a kedvencüket a képernyőn.

2022 nyarán vált elérhetővé a Netflixen a Man vs. Bee, magyarul Férfi a méh ellen című sorozata, amelyben a tőle megszokott humorral lép a színre. A történet koncepciója azon alapul, hogy egy férfi felveszi a csatát egy méhhel, miközben mindent lerombol maga körül, és számtalan szerencsétlenség éri. 

2023-ban is tartogat meglepetést a rajongók számára, hiszen ebben az évben jelenik meg a Wonka című mozifilmje, amelyben Timothée Chalamet és Olivia Colman mellett tűnik majd fel. A hivatalos IMDB-profilját elnézve biztosak lehetünk benne, hogy a színészet számára igazi szenvedélyt jelent, amelyet sosem fog feladni.

Ami a magánéletét illeti, 1990-től egészen 2015-ig volt házas, Sunetra Sasyvel az oldalán. Első házasságából született gyermekei már felnőttek. Benjaminból katonatiszt lett, Lily énekesnőként bontogatja a szárnyait évek óta, legújabb kislemezét 2022 februárjában adta ki.  A színész 2014 óta alkot egy párt fiatalabb kolléganőjével, Louise Forddal, aki 2017-ben egy kislánnyal, Islával ajándékozta meg.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest ma Rowan Atkinson.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Nézegess friss fotókat Hugh Laurieról!

Hugh Laurienak a Doktor House befejeztével sem ért véget a karrierje, a mai napig aktívan színészkedik. Ettől függetlenül nem szeret a figyelem középpontjában lenni, mindig sármosan jelenik meg a nagyobb rendezvényeken.

A 62 éves Hugh Laurie-ra rá se ismertünk szakállal: a Doktor House imádott sztárja friss fotókon

Hugh Laurie-t az utcán kapták lencsevégre.

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük