A 62 éves Hugh Laurie-ra rá se ismertünk szakállal: a Doktor House imádott sztárja friss fotókon
Hugh Laurie-t az utcán kapták lencsevégre.

hugh-laurie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hugh Laurie már a '80-as években is aktívan színészkedett, olyan produkciókban játszott, mint a Fekete Vipera, a Majd a komornyik, az Egy kis Fry és Laurie, a 101 kiskutya, A vasálarcos vagy a Stuart Little, kisegér-filmek. Sokan ha meghallják a nevét, egyből a Doktor House -ra asszociálnak, a kórházas sorozatnak ő volt a sztárja, amit eredetileg 2004 és 2012 között sugároztak.

Laurie dr. Gregory House karakterét alakította, az éles eszű, mégis sokszor cinikus, rideg és goromba orvos sokak szívébe belopta magát az évek alatt. A színészt hat alkalommal jelölték Emmy-díjra a szériában nyújtott alakításáért, ám sajnos sosem neki ítélték oda az elismerést.

Hugh Laurie friss fotókon

A Doktor House befejeztével sem ért véget a karrierje, a mai napig aktívan színészkedik, ettől függetlenül nem szeret a figyelem középpontjában lenni, utoljára 2020 januárjában lépett a vörös szőnyegre. A héten Londonban kapták lencsevégre, miközben a kutyáját sétáltatta egy parkban. Ahogy az alábbi lesifotón is látható, az elmúlt időszakban szakállat növesztett.

Aki csak a Doktor House-ban látta, ő nagy eséllyel rá sem ismerne a színészre, annyira más karaktert ad neki az arcszőrzet.

Az elmúlt években olyan produkciókban láthatták a rajongói, mint Az alelnök, A 22-es csapdája, a Roadkill vagy az Avenue 5. Idén a Why Didn't They Ask Evans? című minisorozatban lesz látható, melyben dr. James Nicholson bőrébe bújik majd, érdekesség, hogy a részeket saját maga rendezte, és a forgatókönyvet is ő írta meg Agatha Christie Miért nem szóltak Evansnek? című regénye alapján

2023-ban a The Amazing Maurice című rajzfilmben ő lesz a főszereplő macska szinkronhangja. Jelenleg az All the Light We Cannot See című produkciót forgatja, amelyben Mark Ruffalo oldalán játszik.

Laurie júniusban ünnepli 63. születésnapját, London tehetős városnegyedében, a Belsize Parkban él feleségével, Jo Greennel, akit 1989-ben vett el feleségül. Gyermekeik már felnőttek: Charles 1988-ban, William 1991-ben, Rebecca 1993-ban született.

Szerencsére nem tette tönkre a kapcsolatukat a Doktor House-szal járó kötelezettségek, a széria epizódjait minden évben kilenc hónapon át forgatta Los Angelesben, míg a családja Londonban maradt. Bár voltak terveik, hogy az egész család Amerikába költözik, ám Laurie és felesége nem akarták a gyerekeket kivenni az iskolából.

Pierre Richard, a Magas szőke férfi felemás cipőben sztárja

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest manapság a hetvenes és nyolcvanas évek legimádottabb sztárja, Pierre Richard.

Ezt is szeretjük