A Doktor House szépséges orvosnője volt: 42 évesen ennyire megváltozott Jennifer Morrison
Jennifer Morrison alakította a sorozat dr. Allison Cameronját.

jennifer-morrison-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közönség a filmkészítés kezdete óta rajong az antihősökért. Ez a karaktertípus sokszor meg nem értett zseniként áll a történet középpontjában, és általában mindent megtesz annak érdekében, hogy környezete ne kedvelje meg. A Doktor House főszereplője épp ilyen figura volt, szarkazmusáért és csípős modoráért nézők milliói rajongtak.

A Fox csatorna sorozata 2004-ben debütált a tengerentúlon, hazánkban két esztendővel később került a TV2 műsorára.

 Ő volt a Doktor House szépséges orvosnője

Az itthon is nagy sikert arató széria azért lopta be magát olyan sok ember szívébe, mert teljesen új irányvonalat követett, mint az addig megszokott kórházas drámák. Sokkal nagyobb hangsúlyt fektetett a betegek különleges eseteire, és annak diagnosztizálására, mint a szereplők kapcsolataira. Az évadokat napjainkban is ismétlik a különböző csatornák, ha szívesen megnéznél egy-két részt, a képre kattintva megtudhatott, hol és mikor vetítik legközelebb.

Azért itt is akadtak szerelmi szálak, amelyek közül jó párért a szépséges orvosnő, dr. Allison Cameron felelt. A Jennifer Morrison által alakított doktor sok kollégája fejét csavarta el, még magát a címszereplőt is megkísértette.

jennifer-morrison
Fotó: Getty Images Hungary

Ugyan a Chicagóban született színésznő számára ez a produkció volt az áttörés, karrierje sokkal korábban, gyerekszínészként indult. Már 11 évesen feltűnt a képernyőn, igaz akkor inkább reklámokba válogatták be. Később rátaláltak a kisebb szerepek, láthattad a Hetedik érzékben, a Dawson és a haverokban és a Mr. és Mrs. Smithben is.

Annak ellenére, hogy saját bevallása szerint katasztrofális teljesítményt nyújtott a Doktor House szereplőválogatóján, a készítők még is beválasztották. A hatodik évad után búcsúzott a produkciótól, illetve később a fináléra tért vissza.

Ezután is maradt a televízió világánál, 2011-től 2018-ig az Egyszer volt, hol nem volt főszereplőjeként láthattad, 2019-tól pedig a Rólunk szól szereplőgárdáját erősíti. A kamera másik oldalán is bontogatja a szárnyait, ő rendezte az HBO sikersorozata, az Eufória első évadának egy epizódját, valamint producerként is aktívan tevékenykedik. 

jennif
Fotó: Instagram/Jennifer Morrison

A 42 éves sorozatsztár külseje alaposan megváltozott ahhoz képest, ahogy megismertük, hajszínt váltott, és sportosabb lett az alakja. Az Instagram-oldala alapján nagy hangsúlyt fektet a testépítésre, rengetegszer posztol a konditeremből. A súlyemelésnek meg is van az eredménye, hihetetlen izomzatot épített fel az elmúlt időszakban.

A Doktor House szépfiúja így fest ma

A Doktor House szemtelenül jóképű dr. Robert Chase-eként nők ezrei epekedtek Jesse Spencerért. Az immár 42 éves ausztrál színész kölyökképű sorozatsztárból igazi macsó lett.

Ezt is szeretjük