A Dr. Csont színésznőjét alig ismertük meg: Emily Deschanel szőke hajra váltott
Nem így emlékeztünk rá a sorozat dr. Brennanjeként.

dr.csont
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek közepétől napjainkig hatalmas népszerűségnek örvendenek a krimisorozatok. A bűnügyi esetekkel foglalkozó szériákra mindig is vevő volt a közönség, a 2005-ös Dr. Csont című show is ezen a vonalon indult el, ám újított rajta. Egy kis csavarral nem rendőröket vagy nyomozókat helyezett cselekménye középpontjába, hanem egy antropológust, aki így teljesen más szemszögből vizsgálta az eseteket.

A formátum tarolt a tengerentúlon és hazánkban is. Bár 2017. március 28-án adták le az utolsó epizódját Amerikában, a magyar csatornák nem bírnak elszakadni tőle, évről évre műsorukra tűzik évadait. Hiába a kreatív sztori, ha nincsenek karizmatikus színészek, akik eljátsszák azt. A készítők szerencsére e téren sem nyúltak mellé, Emily Deschanel nagyszerű választásnak bizonyult a főszerepre.

Emily Deschanel szőke hajjal

Karakterét, a kissé merev, csodabogár tudóst tökéletesen keltette életre. Külseje is passzolt a visszafogott doktornőhöz, szolid, barna hajjal, egyszerű ruhákban láthattuk az epizódokban. Ám a való életben egy merőben mást stílust képvisel: színesebben öltözködik, és a frizuráját is megváltoztatta, immár sötétszőke hajkoronát visel.

emily deschanel
Fotó: Jean Baptiste Lacroix / Getty Images Hungary

Nem ritka Hollywoodban, ha egy színésznő sokáig játszik egy bizonyos szerepet, fél a beskatulyázástól. A sorozatszár 12 évig alakította ugyanazt, így érthető, hogy valami másra vágyott. Nem csak megjelenésében nyitott az új dolgokra, munkáját tekintve sem szorítkozik csak a színészetre. 

emily-deschanel-2
Fotó: Getty Images Hungary, Northfoto

A 2009-es évtől a show produceri munkáiból is kivette a részét, illetve aktivistaként küzd az állatok jogaiért, többször dolgozott együtt a PETA állatvédő szervezettel. A forgatást sem hagyta abba, láthatod a 2019-es Animal Kingdom című drámasorozatban.

A Twin Peaks szereplői akkor és most

A Twin Peaks című sorozat volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb alkotása, aminek első epizódját 1990. április 8-án vetítette le az ABC csatorna, hazánkban a Magyar Televízió vetítette először. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt harminc évben a sorozat sztárjai.

Ezt is szeretjük