Ez a nő hódította meg Doktor House szívét: Hugh Laurie 1989 óta él házasságban
Fotókon mutatjuk Hugh Laurie feleségét.

hugh-laurie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A háromszoros Golden Globe-díjas Hugh Laurie korunk egyik legnépszerűbb színésze, karrierjét a '80-as években kezdte, olyan alkotásokban tűnt fel a kezdetekben, mint a Fekete Vipera, a Majd a komornyik. Nagy sikert aratott Angliában az Egy kis Fry és Laurie című komikus szkeccsekből álló sorozata is, amit Stephen Fry-jal csinált.

Hazánkban a legtöbben a 2004-től 2012-ig tartó Doktor House-ból ismerhetik, de sokaknak ismerős lehet még a Stuart Little kisegérből, az Éjszakai szolgálatból vagy a 101 kiskutyából. Szép karrierutat járt be, ám a magánéletéről kevesebbet esik szó.

Ő Hugh Laurie felesége

A 61 éves sztár azon hírességek közé tartozik, aki a magánéletét nem a magazinok címlapjain éli. A visszafogottság jellemző rá, emiatt sokaknak még szimpatikusabb karakter lehet. Feleségét, Jo Greent a '80-as években ismerte meg, az esküvőjüket 1989 nyarán tartották meg, az alábbi felvétel a nagy napjukon készült. Az akkor színházi adminisztrátorként dolgozó Jo nem hercegnős ruhában mondta ki a boldogító igent, helyette egy hófehér kosztümöt húzott az esküvőjére. 

Három gyerekük született: Charles az esküvőjük előtt egy évvel, 1988-ban, William 1991-ben és Rebecca 1993-ban.

A Doktor House miatt Laurie egyre több időt töltött Los Angelesben, míg a családja továbbra is Londonban élt. A sok forgatási munka miatt volt, hogy a színész kilenc hónapot töltött a tengerentúlon, az év maradék részében tudott csak a feleségével lenni, 2010-ben bevallotta a Parade magazinnak, hogy bizony ez volt némi hatással a házasságára.

tk3s xposure 06092011 td02 0880
Fotó: Xposurephotos.com / Northfoto

- Nem mondanám azt, hogy ez a sorozat könnyebbé tette a házasságom. Hogy jobbá változtatta-e? Ezt sem tudom megmondani. Ha az ember egy heti sorozatban játszik, az nagyjából olyan, mintha a haditengerészethez csatlakozna, és az év legtöbb hónapjára a világ másik végére menne - magyarázta akkor.

A házaspár a mai napig együtt van, így ha néha nem is volt jó távkapcsolatban élniük a Doktor House forgatása alatt, szerencsére ez nem vezetett váláshoz. 

Ő Udo doki szerelme

Képes összeállításunkban megnézheted Sascha Hehnt és párját.

Ezt is szeretjük