Ő A klinika sármos Udo dokijának élete szerelme: Gloriával 6 éve alkotnak egy párt
A sármos Sascha Hehn szíve már évek óta foglalt.

sascha-hehn-udo-klinika-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 1985-ben elstartolt A klinika című NSZK filmsorozat, sokak szívét megdobogtatta az Udo Brinkmann doktort alakító Sascha Hehn. A színész napjainkban is ugyanolyan sármos, mint a sorozat idején, nem csoda, hogy még most is sok női rajongója van. Akik szerelmes levelekkel bombázzák, nem számíthatnak sok csodára, mivel a színész 2014 óta komoly kapcsolatban él.

Ő Sascha Hehn nagy szerelme

2015-ben derült ki a német sajtó számára, hogy Sascha Hehn már másfél éve szerelmes Gloria Krassba, előtte egy nála harminc évvel fiatalabb, Linda nevű lánnyal járt több mint tíz évig, de végül vele szakított. Gloriával 2014 elején ismerkedett meg, a nő egy nemzetközi filmes cég, a Trinity Agency magas beosztású embere volt sokáig, azóta alapított egy saját ügynökséget. Németországban komoly szakembernek számít a területen, több mint húsz év munkatapasztalat van a háta mögött. Hehn még 2018-ban hivatkozott egyszer az asszonyra úgy, hogy ő a felesége, de végül kiderült, hogy hivatalosan nem kötötték össze az életüket, írta meg a Promipool.de oldal.

- Nem kell feleségül vennem őt, hogy boldoggá tegyem. Nem kell nekem semmit sem aláírnom ahhoz, hogy úgy érezzem, ő tényleg a feleségem - nyilatkozta a színész, aki élete legnagyobb szerelmének tartja Gloriát, és vele tervezi leélni az egész életét.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Sascha Hehn szívét.

Ezt is szeretjük