Ő volt a Doktor House szemtelenül jóképű orvosa: 42 éves korára ennyit változott Jesse Spencer
A szőke, kék szemű dr. Robert Chase-ért odáig voltak a nők.

doktor-house
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vészhelyzet sikere után a 2000-es évek elején jó pár kórházas sorozatot indítottak hódító útjára a tengerentúlon. Ott volt a szerelmi szálakkal átitatott Grace klinika, ami napjainkban is sok nézőt ültet a képernyő elé. Ám ha valaki kevesebb drámára és több izgalmas esetre vágyott, annak a Doktor House bizonyult kiváló alternatívának.

A 2004-ben bemutatott széria Hugh Laurie zseniális karakterére fókuszált, dr. Gregory House Sherlock Holmes-szerű figurája sokak szívébe lopta be magát. Azonban a mellékszereplőket is remekül eltalálták a készítők. 

Jesse Spencer így fest 42 évesen

Bár akadtak olyan nők, akiket a főszereplő sármja elsőre megbabonázott, mások a szemtelenül jóképű dr. Robert Chase-ért epekedtek. A szőke, kék szemű orvost Jesse Spencer keltette életre, de nem sokon múlott, hogy lecsússzon a szerepről. Patrick Dempsey is nagy eséllyel pályázott a figurára, ám ő éppen a Grace klinika miatt dobta vissza a lehetőséget.

jesse-spencer-2020
Fotó: Getty Images Hungary

Így végül a szívtipró doki karaktere az ausztrál színésznél landolt, aki sok más szereplővel ellentétben majdnem mind a 176 epizódban feltűnt. Az immár 42 éves Spencer sokat változott a finálé óta, kölyökképű sorozatsztárból igazi macsó lett.

Friss képei alapján biztosan sok hölgyrajongó ostromolja. Nekik sajnos csalódniuk kell, ugyanis a szíve már jó ideje foglalt, 2020 októberében hatévnyi járás után vezette oltár elé barátnőjét. Tévés karrierjével sem hagyott fel, manapság a Lángoló Chicago című tűzoltós produkcióban láthatod.

A Vészhelyzet sztárjai így néznek ki most

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Carol nővér, Carter doki vagy éppen Greene doki.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

k

Ezt is szeretjük