Ő volt Doktor House – Hugh Laurie-t ma már tutira nem ismernéd fel
Friss fotón a Doktor House sztárja, Hugh Laurie.

hugh-laurie-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Doktor House 2004-től 2012-ig volt képernyőn, hazánkban 2006-ban kezdte sugározni a sorozatot a TV2. A történet középpontjában dr. Gregory House állt, aki, bár nem volt túl barátságos a betegeivel, ennek ellenére igazi géniusz volt, így a végén mindig rájött a megoldás kulcsára. A főszereplő bőrébe Hugh Laurie bújhatott, aki a kórházas szériának köszönhetően még nagyobb népszerűségre tett szert.

Hugh Laurie szinte felismerhetetlen szakállal

Az Angliában született színész 45 esztendős volt, amikor elkezdték vetíteni az Egyesült Államokban. Nem ez volt az első szerepe, hiszen színészi karrierjét tinédzser korában, 16 évesen kezdte, több alkotásban és filmben is szerepelt, sokan emlékezhetnek rá az Egy kis Fry és Laurie-ból vagy a Stewart Little kisegér-filmekből. Ennek ellenére a Doktor House-nak köszönheti legnagyobb elismeréseit, hat alkalommal jelölték alakítása miatt Golden Globe-díjra, ebből kétszer nyert is. Legutóbb 2017-ben vihette haza az aranyszobrocskát az Éjszakai szolgálat című minisorozatban nyújtott alakításáért. A sztár idén júniusban ünnepelte hatvanadik születésnapját.

Ahogy a fenti felvételen is látszik, Hugh Laurie az elmúlt években hatalmas átalakuláson esett át, a Doktor House első évadában még barna haja volt, aztán az évek során folyamatosan elkezdett őszülni a sztár. Napjainkban azonban szakállat növesztett, amitől viszont nagyon más lett a karaktere, hirtelen el sem akartuk hinni, hogy a képen tényleg ő látható.

Hugh Laurie napjainkban is aktívan színészkedik, legutóbbi minisorozata, a Catch-22 idén jött ki, a szériában nemcsak ő, hanem George Clooney is feltűnik. A David Copperfield életéről szóló mozifilmben is szerepet vállal, az alkotást várhatóan 2019 végén mutatják be a mozik.

A Vészhelyzet női sztárjai régen és most

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkora átalakuláson estek át a legnépszerűbb kórházas sorozat, a Vészhelyzet női sztárjai.

Ezt is szeretjük