Michael Dudikoff 64 évesen is irtó sármos - Friss fotón az Amerikai nindzsa sztárja
Michael Dudikoff volt a '80-as és '90-es évek egyik legnépszerűbb akciósztárja.

michael-dudikoff-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Dudikoff a '70-es években kezdte karrierjét, először modellkedett, tévéreklámokban szerepelt, 1978-ban pedig első filmes szerepét is megkapta. Legelőször a Dallasban láthatták a nézők, később viszont ünnepelt akciósztárrá nőtte ki magát. Az Amerikai nindzsa című 1985-ös filmnek köszönhetően hatalmas rajongótáborra tett szert, ráadásul rengeteg női szívet is megdobogtatott a sármjával. Joe Armstrong karakterét további három filmben játszhatta el később.

Így néz ki napjainkban Michael Dudikoff

A színész napjainkban is remekül néz ki, sármjából szinte semmit nem vesztett, sokan nem is gondolnák róla, hogy októberben már a 65. születésnapját ünnepli. Bár már nem színészkedik annyit, mint a '80-as és '90-es években, az elmúlt években több olyan időszaka volt, amikor nem volt látható egy filmben sem. Ilyen időszak volt 2003 és 2012 között, illetve 2016 és 2017 között. Nem csoda, hogy Instagramon számos olyan kommentet kap, amelyben azt kérdezik a rajongói, hogy mikor jelenik meg új filmje.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hi

Michael Dudikoff (@michaeldudikoff) által megosztott bejegyzés,

"Annyira szomorú vagyok, hogy most már nem igazán csinálsz annyi filmet, mint régen. A kedvencem a Lőj a vadászra című mozid", "annyira hiányzol a képernyőről", "te vagy a legjobb színész a gyerekkoromból, és még mindig remekül nézel ki", "gyerekként imádtam az Amerikai nindzsát! Rendszeresen újranézem a filmeket" - írták neki egyik fotója alá a kommentelők.

Amit a magánéletéről tudni lehet: 2004-ben feleségül vette kedvesét, Belle-t, két gyermekük született, Joseph és Nancy.

Ma már tutira nem ismernéd fel a Taxi-filmek főszereplőjét

Samy Naceri francia színészt a legtöbben a Taxi-filmekből ismerhetik. A színész csupán 37 éves volt, amikor először belebújhatott a pizzafutárból lett száguldó taxisofőr, Daniel Morales bőrébe. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki a sztár napjainkban.

Ezt is szeretjük