Emlékszel Carol nővérre? A Vészhelyzet sztárjai 25 év alatt ennyire megváltoztak
A Vészhelyzet című sorozat 1994 szeptemberében kezdte meghódítani az egész világot.

julianna-margulies-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1994. szeptember 19-én kezdték el vetíteni a Vészhelyzet című sorozatot az Amerikai Egyesült Államokban, a kórházas széria nagy sikernek örvendett hazájában, nem is csoda, hogy az elkövetkezendő években az európai piacokra is betört az alkotás. Magyarországon 1996-ban a Magyar Televízió tűzte műsorra, később az RTL Klub vetítette a részeket.

Így megváltoztak a szereplők

Ha a néző nem tud azonosulni a karakterekkel, akkor bizony az a film vagy sorozat nem lesz világsiker, tartja a régi mondás. Bizony a Vészhelyzet szereplői azonnal belopták magukat az emberek szívébe, a női sztárok közül az egyik legkedveltebb Carol nővér volt, akit Julianna Margulies alakított.

Érdekesség, hogy a tervek szerint már az első részben meghalt volna a karaktere, egy drogtúladagolásban elhunyt nővért játszott volna. Amikor levetítették a tesztközönségnek az első részt, annyira megkedvelték a karakterét, hogy végül a sorozat készítői az egész évadra leszerződtették a színésznőt. Az első hat évadban folyamatosan játszott, illetve a 14. és 15. évadban is visszatért.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Carol nővér, Carter doki vagy éppen Greene doki.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük