A Grace klinika főszereplői 10 évig alakítottak házaspárt - Ma már ezért nem beszélnek egymással

Patrick Dempsey és Ellen Pompeo szóra se méltatják egymást.

Ellen-Pompeo-és-Patrick-Dempsey
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Grace klinika tévétörténelmet írt: 2005-ös indulása óta elnyerte a leghosszabb ideig futó sorozat címét. Nem csoda, hogy a nézők néha úgy gondolnak a szereplőire, mint valós személyekre, akik az életben is ugyanolyan jó kapcsolatot ápolnak egymással, mint a történetben. Ez azonban nem mindenkiről mondható el, a sorozat két főszereplője nincs túl jóban.

Patrick Dempsey és Ellen Pompeo több mint tíz évig játszottak szerelmespárt, mindaddig, amíg a színész karakterét ki nem írták 2015-ben.

Patrick Dempsey és Ellen Pompeo nem is beszélnek már

Derek Sheperd és Meredith Grey románca állt a kórházas széria középpontjában: ami a kezdetekben csupán egy futó kalandnak tűnt medika és sebész között, az a hatodik évadra mindent elsöprő szerelemmé, majd házassággá változott.

greys anatomy
Fotó: Northfoto

Meglepő, hogy a hosszú évekig tartó közös munka nem fűzte össze a szereplőket jobban, sőt, miután befejeződtek a közös forgatási napok, szinte idegenekké váltak egymás életében. Az 50 éves színésznő Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith műsorában árulta el, milyen a viszonyuk.

ellen pompeo patrick demspey
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

- Azóta nem beszéltünk egymással, mióta távozott a show-ból. Nem haragszom rá, remek színésznek tartom, és szuper műsort hoztunk össze ketten, de ha valaki ennyi éven át dolgozik egy sorozatban, miután kiszáll, fel kell fedeznie, ki is ő a munka nélkül – mesélte a Red Table Talk című műsorban.

Bár már nem beszélünk egymással, mindig különleges helyen őrzöm a szívemben.

Patrick Dempsey lánya

Patrick Dempsey is azon sztárok névsorát erősíti, akik rendkívül óvják családjukat a nyilvánosságtól. Így nagyon ritkán áll kamera elé feleségével és három gyermekével. Amikor mégis megteszi, mindenki elcsodálkozik azon, milyen gyönyörű famíliát tudhat magáénak.

Ezt is szeretjük